fbpx

Poliklinika za celu porodicu

Tradicija duga preko 30 godina i više od 18 hiljada izlečenih pacijenta dokaz su našeg uspešnog rada u fizikalnoj medicini

Naši tretmani

Indiba Active estetske procedure

INDIBA Active stimuliše regeneraciju tkiva i doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože, podiže tonus mišića.

 

Shockwave terapija

Shockwave terapija radijalnim udarnim talasima je moderan i visoko efektivan metod lečenja povreda i bolova.

 

PRP terapija

PRP terapija je odlično rešenje za ubrzanje procesa ozdravljenja povređenih tetiva i osteoartritisa na prirodan način bez podvrgavanja pacijenta većim zahvatima.

Schroth - Korektivni tretmani kičme

Schroth metoda daje pacijentima potrebno znanje i sredstva kojima mogu doživotno da drže pod kontrolom stanje svoje kičme.

DTK - Spinalna trakcija

Dekompresiona terapija kičme predstavlja izuzetno uspešnu procedure eliminacije bolova i raznih drugih tegoba koje uzrokuje oštećenje kičmenog stuba.

 

Anticelulit tretmani

U Poliklinici Galetić koristimo najefikasniju metodu uklanjanja celulita koja predstavlja kombinaciju više različitih tretmana u cilju postizanja brzih i trajnih rezultata. Od njih izdvajamo INDIB Tecar, Shockwave i limfnu drenažu BTL “čizmama”

Vežbe za bebe - masaže

U praksi se pokazalo da redovnom primenom masaže može se primetiti da beba brže zaspi, da bolje jede, a vrlo često je oslobađa grčeva ili ih bitno ublažuje.

Akupunktura

Akupunktura je sastavni deo i proizvod drevne kineske filizofije i kulture, koje se značajno razlikuju od savremene zapadno-evropske. Kineska tradicionalna medicina je skup iskustava kineskog naroda stečenih u borbi protiv bolesti u intervalu od više hiljada godina. Tradicionalna medicina i akupunktura je staro kineska metoda lečenja, pomoću igala koje se zabadaju u pojedine tačke na koži.

Mršavljenje i oblikovanje

U Poliklinici Galetić koristimo najefikasniju metodu mršavljenja i oblikovanja tela koja predstavlja kombinaciju više različitih tretmana u cilju postizanja trajnih rezultata. Od njih izdvajamo INDIB Tecar, COMPEX elektrostimulacija i ultrazvučna kavitacija.

POVREDA I BOLNIH STANJA KOJE LEČIMO

Zašto trebate odabrati Polikliniku Galetić za vaše tretmane

 

N

Tradicija i iskustvo

Tradicija duga preko 30 godina i više od 18 hiljada izlečenih pacijenata su dokaz našeg uspešnog rada u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji.

N

Stručan kadar

Izuzetno stručan kadar doktora specijalista i fizioterapeuta posvećuje punu pažnju svakom pacijentu individualno i bez čekanja.

N

Najsavremenije metode lečenja

Koristimo najsaveremenije metode lečenja poput SKANLAB, kompijuterskog jačanja mišića i Shockwave terapije za koje je Poliklinika Galetić jedini referentni medicinski centar u regionu.

Poliklinika Galetić je uvek uz Vas

Zakažite pregled

ili pozovite — 062 / 557-211

Vrlo ljubazni,vrhunski stručnjaci…zahvaljujući Dr Galetiću (koga kada upoznate imate utisak da ga znate oduvek) naša ċerka se rešila bolova u kolenima i evo je ponovo naterenu. Hvala, veliko hvala!

Marija B.

Mesto za ljude koji nemaju vremena za gubljenje, problem sa petnim trnom i planetarnom fascijom koji sam vukao mesecima je dijagnosticiran na prvom pregledu a već posle 3 nedelje sam počeo sa trenzima zahvaljujuci efikasnoj terapiji. Opremljenost je zbilja na svetskom nivou, vidi se da se ne žali kada je u pitanju ulaganje u istu. Za osoblje sve pohvale, mada se od ovakve poliklinike i ne očekuje usluga na nižem nivou. Ne mogu reći da bih se rado vratio sad kada sam zdrav ali nemam sumnje gde bih ako me muka snadje. 

Aleksandar B.

Odličan lekar i medicinsko osoblje. Otišla sam tamo zbog povrede i bola u vratu. Odlazila sam na terapije nekoliko puta nedeljno i bola više nema.

Ana F.

Poliklinika Galetić

Evropski centar za dijagnostiku i lečenje svih povreda i bolova, rehabilitaciju, dermatologiju i estetsku medicinu.

021/55-72-11 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

}

Radno Vreme

Pon - Pet: 8:00 - 20:00

Subota: 8:00 - 15:00 

Veselina Masleše br. 40

(Na Google-u je Koste Racina 38)

Call Now Button