fbpx

Mršavljenje i oblikovanje

Ultra-brzo, trajni rezultati

Mršavljenje i oblikovanje tela

U Poliklinici Galetić koristimo najefikasniju metodu mršavljenja i oblikovanja tela koja predstavlja kombinaciju više različitih tretmana u cilju postizanja trajnih rezultata. Oblikujte svoje telo bez napora i ostvarite dugotrajne i vidljive rezltate! Budite zadovoljni svojim izgledom! Od tretmana koje koristimo izdvajamo INDIBA Tecar, COMPEX elektrostimulacija – kopjutersko jačanje mišića i ultrazvučna kavitacija.

Tu smo da Vam pomognemo!

Ono što je potrebno znati, sve probleme sa mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem… možete ga se rešiti OVDE i SADA uz pomoć naših tretmana koji su:

  • Bezbolni
  • Daju vidljive rezultate odmah nakon tretmana
  • Rezultati su trajni
  • Nema sporednih efekata – kontraindikacija
  • Tretmani su u potpunosti bezbedni

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11 i 062/ 557-211 

Mršavljenje i oblikovanje – paketi

Paket 1

6 INDIBA Tretman

6 COMPEX kompjutersko jačanje

CENA: 21000 din

Paket 2

9 INDIBA Tretman

9 COMPEX kompjutersko jačanje

CENA: 30000 din

Paket 3

6 Ultrazvučna kavitacija

12 COMPEX kompjutersko jačanje

CENA: 18000 din

Paket 4

8 Ultrazvučna kavitacija

16 COMPEX kompjutersko jačanje

CENA: 27000 din

INDIBA Tecar

INDIBA Active terapija predstavlja revolucionarnu terapiju u svetu koja funkcioniše na bazi aktivne ćelijske terapije, takozvanog proionic ® sistema (tecar tehnologija). INDIBA Active stimuliše regeneraciju tkiva i doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože, podiže tonus mišića.

U oblasti neinvazivne estetske medicine, Indiba Deep je prvi regenerator kože i potkožnog tkiva koji radi na principu električnog prenosa, postajući tako jedina tehnologija koja optimizuje jonsku razmenu i balansira električni potencijal tkiva, utičući na tkivo i površinski i dubinski. Povećava lepotu kože iznutra, zateže, regeneriše, učvršćuje i eliminiše opuštenost kože iznutra.

Ključ uspeha INDIBA Active terapije je u spefičnoj frekvenciji rada aparata od 448Khz koja ima trostruki efekat na oštećena tkiva: Aktivacija ćelijske biostimulacije, stimulacija vaskularizacije – mikrocirkulacije, Hiper termički efekat – hiperaktivacija ćelije.

Terapija je neinvazivna i suštinski predstavlja prenos visokofrekventne elektromagnetne energije na tkiva.

Najznačajnije funkcije aparata kad je u pitanju mršavljenjei anticelulit su:

  • Biostimulacija – aktivacija metabolizma, kolagena i fibroblasta

  • Mikrocirkulacija – povećanje metabolizma, protok krvi i odvodnjavanje

  • Hiperaktivacija – detoksikacija tkiva, uklanjanje masti i regeneracija kolagena

Kompjutersko jačanje mišića

COMPEX kompjutersko jačanje mišića predstavlja najkvalitetnijiji metod jačanja svih grupa mišića. Compex aparat se sastoji se od velikog broja različitih progrma koji mogu da se koriste u zavisnosti koja mišićna grupa treba da se ojača do čak 70-90%. 

COMPEX aparat proizvodi električne impulse visokog kvaliteta koji omogućavaju komfor, sigurnost i delotvornost i omogućavaju stimulaciju mišića na različitim delovima tela. Takođe, omogućavaju delotvoran mišićni rad bez zamora i opterećenaj kardiovaskularnog sistema a podižu tonus mišića i spodstiču razmenu materija u mišićnom tkivu.

Kavitacija

Ultrazvučna kavitacija je metoda pomoću koje se na brz, jednostavan i bezbolan način uklanjaju masne naslage i celulit. To je bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava preoblikovanje tela na brz i efikasan način i za vrlo kratko vreme. Metodom ultrazvučne kavitacije se deluje na lokalizovane masne naslage i njihovo uklanjanje se direktno odražava na smanjenje obima i preoblikovanje tela.

Ultrazvučna kavitacije je samo jedan od tretmana koji primenjujemo za mršavljenje i oblikovanje tela.

Poliklinika Galetić je tu za Vas

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 ili nas kontaktirajte putem emaila

Call Now Button