fbpx

Tim dokazanih stručnjaka

Stručni tim poliklinike predvodi Mr.sci.dr Vladimir Galetić, specijalista hirurgije i sportske medicine, dugogodišnji lekar fudbalske reprezentacije naše zemlje i brojnih sportskih klubova (Crvena Zvezda, Partizan, Vojvodina, OFK Beograd…), i upravnik Klinike za dečju hirurgiju, uz najuglednije lekare specijaliste iz zemlje i inostranstva.

Poliklinika za celu porodicu
NAPREDUJTE SA NAMA

Poliklinika „Galetić“ nastala je proširenjem i unapređenjem zdravstvenih delatnosti Ordinacije “Galetić”, prve privatne specijalističke ordinacije na ovim prostorima, osnovane 1990.godine. U novim prostorijama sa najmodernijim medicinskim aparatima okupljen je tim vrhunskih stručnjaka kako bi još bolje i više brinuo o vašem zdravlju i izgledu. 

Poverenje su nam ukazale brojne poznate ličnosti iz sveta sporta (fudbaleri Dejan Savićević, Dragan Piksi Stojković i mnogi drugi, košarkaš Peđa Stojaković, teniserke Monika Seleš, Tatjana Ječmenica..atletičari Španović, Šarčević..),  muzike i estrade (Lepa Brena, Luis, Sanja Papić..), a mi smo im uzvratili potpunim izlečenjem. Naš pristup svakom pacijentu je jednako ozbiljan i stručan, zasnovan na naučnim principima.

Upoznajte naše doktore

Naš rad zasniva se na tridesetogodišnjem radu i iskustvu, u lečenju običnih ljudi, vhunskih sportista, estradnih zvezda i umetnika.

Dr Sci.med Goran Galetić

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

Akupunkturolog

Prikaži više

Završio gimnaziju „Svetozar Marković“ u Novom Sadu 2003.godine sa odličnim uspehom. Iste godine upisao Medicinski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, na kom je diplomirao pre roka, 28.maja 2009.godine sa prosečnom ocenom 9.32. Iste godine položio stručni Državni ispit za doktora medicine.

2009.godine položio postdiplomski tečaj iz Tradicionalne medicine i Akupunkture u Evropskom centru za mir i razvoj Univerziteta za mir pri Ujedinjenim Nacijama (ECPD) u Beogradu te stekao zvanje specijaliste akupunkturologa.

 

Od 2010.godine zaposlen u stalnom radnom odnosu na Institutu za Zdravstvenu Zaštitu Dece i Omladine Vojvodine, Klinika za dečju habilitaciju i rehabilitaciju u Novom Sadu.

U periodu od 2012 god.do 2018.godine radio kao asistent na katedri za Fizikalnu medicinu, Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, i držao praktičnu nastavu za studente medicine, zdravstvene nege i specijalne edukacije i rehabilitacije.

 

2015. godine bio na stručnom usavršavanju na Univerzitetskoj Klinici za ortopedsku rehabilitaciju i sportsku medicinu u gradu Ulmu, Nemačka.

2016.godine završio doktorske akademske studije odbranom doktorske disertacije pod nazivom “Kvalitet života nakon operacije i medicinske rehabilitacije kuka kod osoba starije životne dobi”. na osnovu čega stiče zvanje doktor medicinskih nauka.

2017.godine položio specijalistički ispit iz Fizikalne medicine i rehabilitacije u Novom sadu i postao specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije.

2018.god aktivno učestvovao na Svetskom kongresu ISPRM u Parizu, Francuska.

Objavio je više stručnih medicinskih radova u domaćim i stranim časopisima, i učestvovao na domaćim i stranim kongresima i seminarima iz oblasti fizikalne medicine gde je uspešno prezentovao svoje radove.

Prim dr med. Aleksandar Marcikić

Specijalista dečije hirurgije i ortopedije

Prikaži više

Član udruženja dečjih hirurga Srbije i Svetskog udruženja dečjih hirurga, Sekcije za sportsku medicinu i stalni sudski veštak. Uže se bavi problemima sa spuštenim stopalima kao i deformitetima stopala kod dece i odraslih, deformitetima kičmenog stuba, tortikolisom,ultrazvučnim i ekspertnim ultrazvučnim pregledom kukova kod dece i odraslih, svim oblicima traumatizma i lečenja, kao i rehabilitacijom povredjenih pacijenata, sportskim povredama, kompletnom hirurgijom preloma, hirurgijom mladeža, fibroma lipoma, uraslih noktiju, lečenje cista različite etiologije kod dece i odraslih.

Dr Miodrag Đokić

Specijalista estetske i antiaging medicine

Prikaži više

Od 2018. god. stalno zaposlen u Poliklinici Galetić, Novi Sad, na poziciji sertifikovanog doktora za Antiageing i estetiku lica i tela. 2013. god. završio praktičnu edukaciju za primenu hijaluronskih filera, botulinum toxina, mezoniti i mezoterapijskih koktela za negu lica i tela u saradnji sa Antiageing Akademijom Srbije. 2018., 2019. i 2020. god. učestvovao na IMCAS World Congres in Paris. 2019. god. učestvovao na stručnom usavršavanju u oblasti estetike lica u Napulju, Italija. Od 2013. do 2020. učestvovao na više desetina stručnih predavanja u zemlji i inostranstvu.

Ružica Nenadović

strukovni fizioterapeut. 

Prikaži više

Na Visokoj strukovnoj školi, u Beogradu završila studije za strukovnog fizioterapeuta 2009 god. Član je tima Poliklinike Galetić 6 godina. Obavlja posao glavnog fizioterapeuta. Licencirani Indiba terapeut. Licencirani terapeut Shockwave-Storz Medical.

Marija Borišev

strukovni fizioterapeut

Prikaži više

Na visokoj strukovnoj školi, u Zemunu završila studije za višeg i visokog strukovnog fizioterapeuta. Volontirala 2008 na VMA. Višegodišnji rad u inostranstvu u Blue Tree Clinics, u Dubajiu, na mestu glavnog terapeuta. Rad sa pacijentima široke patologije (neurologija, rana rehabilitacija, ortopediija, iskustvo sa sportistima i svim sportskim disciplinama). Radila sa rukometnim klubom ” Crvena Zvezda ,, i ragbi timom ” Dragons ,, Dubai. Učešće na brojnim svetskim i domaćim edukacijama: Mulligan, Kinesiotaping, Guasha, Cupping, Dryneedling, Akupunktura, Schroth, Manipulacije, licencirani Indiba terapeut. Licencirani Shockwave terapeut.

Dejan Iličić

strukovni fizioterapeut

Prikaži više

2013. dokvalifikao se za Strukovnog fizioterapeuta na Visokoj školi strukovnih studija. Od 2009. zaposlen na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu, Klinika za dečiju habilitaciju i rehabilitaciju. Svakodnevni rad je prvenstveno usmeren na deformitete kičmenog stuba i elemente lošeg držanja kod dece. Sertifikovani Kinesio taping-KT1 i KT2 terapeut. Sertifikovani Schroth terapeut za korekciju lošeg držanja i raznih oblika deformiteta kičmenog stuba.

Tanja Zarić

Strukovni fizioterapeut

Prikaži više

Diplomirala 2003 godinena Višoj medicinskoj školi u Zemunu, smer fizioterapeut, 2011 godine dokvalifikovala se za strukovnog fizioterapeuta na Višoj školi zdravstvenih studija u Beogradu. Od 2001 godine radi na Klinici za dečiju habilitaciju i rehabilitaciju na Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.
Profesionalno iskustvo sticala je tokom 20-godišnjeg rada sa decom u državnoj i privatnoj praksi. Pomaže malim bebama da što lakše prodju kroz sve faze psihomotornog razvoja. Kao i povredama koštano mišićnog sistema, deformiteti kičmenog stuba, stopala, kolena kod dece.
2006. god pohadjala informativni tečaj neurorazvojne terapije NRT-Bobath.
2017. god prisustvovala workshop-u TUI NA masaže.
2019. god završila frst level course – SEAS

Miloš Ljubanić

 fizioterapeut

Prikaži više

Položen državni ispit 2013, član Poliklinike Galetić 6 godina, obavlja posao srednjeg fizioterapeuta. Licencirani terapeut Shockwave-Storz Medical. Završio stručno usavršavanje za relax, anticelulit, sportsku i terapeutsku masažu.

Dejan Mihnjak

fizioterapeut

Prikaži više

Iste godine upisuje medicinski fakultet u Novom Sadu smer ” medicinska rehabilitacija ,, 2014 god. diplomira i upisuje master studije sportske medicine sa fizikoterapijom. Uža specijalnost: sportska rehabilitacija i masaže.

Velika vrednost naše porodične medicinske doktrine je u tome što se znanja i iskustva nasleđuju i unapređuju.

N

30 godina iskustva Poliklinike Galetić

Naš rad zasniva se na tridesetogodišnjem radu i iskustvu, u lečenju običnih ljudi, vhunskih sportista, estradnih zvezda i umetnika.

N

Terapeutski trening

Originalnost u “terapeustkom treningu” je prisutna, a održavamo je i usavršamo komunicirajući sa najkvalitetnim medicinskim stručnjacima (prof.dr Mariani-Rim, prof.dr Mueler- Minhen, prof.dr Orava- Oslo itd.) što nas čini nas vrlo originalnim i jedinstvenim u ovom regionu.

N

Najsavremeniji medicinski aparati

Medicinski aparati koje posedujemo su najmoderniji u terapiji bola i povreda.

Vrlo ljubazni,vrhunski stručnjaci…zahvaljujući Dr Galetiću (koga kada upoznate imate utisak da ga znate oduvek) naša ċerka se rešila bolova u kolenima I evo je ponovo na terenu. Hvala, veliko hvala!

Marija B.

Mesto za ljude koji nemaju vremena za gubljenje, problem sa petnim trnom i planetarnom fascijom koji sam vukao mesecima je dijagnosticiran na prvom pregledu a već posle 3 nedelje sam počeo sa trenzima zahvaljujuci efikasnoj terapiji. Opremljenost je zbilja na svetskom nivou, vidi se da se ne žali kada je u pitanju ulaganje u istu. Za osoblje sve pohvale, mada se od ovakve poliklinike i ne očekuje usluga na nižem nivou. Ne mogu reći da bih se rado vratio sad kada sam zdrav ali nemam sumnje gde bih ako me muka snadje. 

Aleksandar B.

Odličan lekar i medicinsko osoblje. Otišla sam tamo zbog povrede i bola u vratu. Odlazila sam na terapije nekoliko puta nedeljno i bola više nema.

Ana F.

Poliklinika Galetić

Evropski centar za dijagnostiku i lečenje svih povreda i bolova, rehabilitaciju, dermatologiju i estetsku medicinu.

021/55-72-11 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

}

Radno Vreme

Pon - Pet: 8:00 - 20:00

Subota: 8:00 - 15:00 

Veselina Masleše br. 40

(Na Google-u je Koste Racina 38)

Call Now Button