fbpx

Poliklinika za celu porodicu

Evropski centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, estetsku i antiaging medicinu

Naše usluge

Fizikalna medicina i rehabilitacija

Fizikalna terapija i rehabilitacija podrazumeva lečenje fizikalnim agensima kako prirodnim tako i veštačkim. U odnosu na vrstu energije koju se koristi, postoji mnogo vrsta fizikalnih procedura.

 

Ortopedija

U Poliklinici Galetić lečimo sve vrste povreda kostiju, zglobova i mišića, kao i hronična degenerativna i zapaljenska oboljenja koštano-zglobnog sistema koristeći najnovije metode ortopedije i rehabilitacije.

 

Estetska i Antiaging medicina

Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, odnosno simptom starenja kože koji najpre primećujemo. Vršimo najsavremenije tretmane eliminacije bora, i svih nepravilnosti vašeg lica.

 

Sportske povrede i lečenje

Profesionalno bavljenje sportom izlaže telo ogromnim naporima i kao posledica često se javljaju sportske povrede. Najčešće su prisutne povrede mišića, tetiva, ligamenata i zglobova. 

 

Lečenje i rehabilitacija dece

Dečija rehabilitacija predstavlja oblast fizikalne medicine koja podrazumeva lečenje dece od novorođenačkog uzrasta pa do 18 godina starosti.

Kreiranje programa rehabilitacije vrši fizijatar specijalista uz individualan pristup svakom pacijentu.

 

Ultrazvučna dijagnostika lokomotornog sistema

Ultrazvuk omogućuje pregled pacijenta u realnom vremenu što neomogućava skoro nijedna druga dijagnostička metoda. Može se koristiti i kod dece i kod odraslih bez obzira na uzrast.

 

Najmoderniji aparati

INDIBA ACTIVE

INDIBA Tecar predstavlja inovativnu regenerativnu metodu koja upotrebom radiofrekvencijskih talasa ubrzava oporavak od povreda u kratkom vremenskom roku. Sam tretman se izvodi uz manuelne tehnike koje smanjuju bol I ubrzavaju regeneraciju tkiva. 

COMPEX

Compex je vodeća svetska tehnologija mišićne elektrostimulacije, i ona ima posebno mesto u profesionalnom sportu i zdravstvenoj rehabilitaciji u poslednjih par godina.

ULTRATRATONE

Ultratone Futura pro je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo za profesionalce. To je najnoviji Bioenergy sistem koji sjedinjuje Bioptičku svetlost i Hromoterapiju, Mikorstrujanja, Ultraćelijski i ultrazvučni prenos u preko 150000 naprednih stadijuma za pobooljšanje svih potreba lica i tela.

SKANLAB

Poznati smo po brzini izlečenja i oporavka kod najtežih povreda i preloma kao i  u visokom procentu osposobljavanja za bavljenje u najtežim sportovima. 

WRISTRAC

Wristrac je medicinski uređaj koji nehirurškim putem pomaže oslobađanju od bola kod karpalnog sindroma. Wristrac je lak i pokretljiv uređaj, koji angažuje linearnu trakciju sile preko obolelog zgloba, u kratkom vremenskom periodu od 10 minuta.

Poliklinika Galetić je uvek uz Vas

Zakažite pregled

ili pozovite — 062 / 557-211

Poliklinika Galetić

Evropski centar za dijagnostiku i lečenje svih povreda i bolova, rehabilitaciju, dermatologiju i estetsku medicinu.

021/55-72-11 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

}

Radno Vreme

Pon - Pet: 8:00 - 20:00

Subota: 8:00 - 15:00 

Veselina Masleše br. 40

(Na Google-u je Koste Racina 38)

Call Now Button