fbpx

 Estetska i Antiaging medicina

Za očuvanje Vašeg prirodnog i lepog izgleda

Šta je estetska i antiaging medicina?

Estetska i antiaging medicina predstavlja granu medicine usmerenu na istraživanje, pronalaženje i primenu što manje invazivnih i neinvazivnih kozmetičkih tretmana u cilju postizanja što boljih efekata i zadovoljstva pacijenata svojim izgledom.

Ovo polje medicine više nije ograničeno samo na plastičnu hirurgiju i dermatologiju pošto se svaki dan pojavljuje sve više tretmana i metoda koji omogućavaju podmlađivanje i bolji izgled pacijenata. Rastući trend je da su estetski i antiaging tretmani svakodnevni i uobičajeni način očuvanja prirodnog i lepog izgleda. Postoji izuzetno velik broj hirurških i nehirurških estetskih i antiaging procedura.

Sve probleme sa celulitom, mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem… možete rešiti OVDE i SADA uz pomoć naših tretmana koji su:

N

Bezbolni

N

Daju vidljive rezultate odmah nakon tretmana

N

Rezultati su trajni

N

Nema sporednih efekata – kontraindikacija

N

Tretmani su u potpunosti bezbedni

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

Primenom ove četiri metode postižu se fantastični rezultati za kratko vreme. Stručni terapeuti, prijatan ambijent, najmoderniji aparati i uvek nasmejan tim Poliklinike Galetić su razlog više da nam ukažete poverenje.

Dodatne estetske i antiaging usluge

Fileri za usne i lice

Uvećanje usana i elimminacija bora hijaluronom i botoksom.

 

Indiba Active estetske procedure

INDIBA Active stimuliše regeneraciju tkiva i doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože, podiže tonus mišića.

 

Hijaluron i botoks

Idealni su za bore na čelu, kao i za bore oko očiju, a koriste se i za podizanje obrva.

 

Mezoterapija i mezoniti

Mezoterapija lica je vrlo efikasna medicinska procedura, kojom se u središnje delove kože tankim iglama ubrigavaju različiti kokteli aktivnih supstanci poput vitamina, aminokiselina, minerala. 

PRP krvna plazma lica

PRP terapija predstavlja tretman kod kojeg se koristi krvna plazma bogata trombocitima, koja u sebi sadrži faktore rasta i druge supstance koje aktivno učestvuju u obnavljanju tkiva i ćelija i poboljšavaju elastičnost i volumen ćelija kože lica.

 

Anticelulit tretmani

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

 

Mršavljenje i oblikovanje tela

Metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme i kojom najbolje utičemo na mršavljenje – oblikovanje tela, gubljenje potkožnog masnog tkiva, celulita i zatezanje kože  je primena Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo.

 

Poliklinika Galetić je tu za Vas

Zakažite pregled

ili pozovite — 062 / 557-211

Vrlo ljubazni,vrhunski stručnjaci…zahvaljujući Dr Galetiću (koga kada upoznate imate utisak da ga znate oduvek) naša ċerka se rešila bolova u kolenima I evo je ponovo na terenu. Hvala, veliko hvala!

Marija B.

Mesto za ljude koji nemaju vremena za gubljenje, problem sa petnim trnom i planetarnom fascijom koji sam vukao mesecima je dijagnosticiran na prvom pregledu a već posle 3 nedelje sam počeo sa trenzima zahvaljujuci efikasnoj terapiji. Opremljenost je zbilja na svetskom nivou, vidi se da se ne žali kada je u pitanju ulaganje u istu. Za osoblje sve pohvale, mada se od ovakve poliklinike i ne očekuje usluga na nižem nivou. Ne mogu reći da bih se rado vratio sad kada sam zdrav ali nemam sumnje gde bih ako me muka snadje. 

Aleksandar B.

Odličan lekar i medicinsko osoblje. Otišla sam tamo zbog povrede i bola u vratu. Odlazila sam na terapije nekoliko puta nedeljno i bola više nema.

Ana F.

Poliklinika Galetić

Evropski centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, estetsku i antiaging medicinu

021/55-72-11 i 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

Novi Sad, Bulevar Evrope i Veselina Masleše br. 40

Call Now Button