fbpx

Anticelulit i tretmani mršavljenja

Učinite najbolje za Vaše telo

Anticelulit tretmani

Za razliku od žena, vezivno tkivo je kod muškaraca smešteno paralelno s površinom kože, što manjim povećanjem broja masnih ćelija kod njih nije rezultat pojava udubljenja na koži.

Kod žena, budući da je struktura vezivnog tkiva u vertikalnom položaju u odnosu na površinu kože, višak masnih ćelija potiskuje kožu prema gore, vezivno tkivo više nije toliko elastično i suočavamo se s poznatim problemom zvanim celulit.

Da bi se uspešno rešio problem celulita, takođe se preporučuje uklanjanje neki faktora koji utiču na njegovu pojavu kao što su:

  • Smanjena fizička aktivnost
  • Pušenje
  • Nepravilna ishrana
  • Stres

Učinite najbolje za Vaše telo i Vaš izgled jer leto je pred Vama! Rešite se celulita na najsavremeniji i najefikasniji način! Neka celulit i masne naslage budu prošlost!

Mršavljenje i oblikovanje tela

U Poliklinici Galetić koristimo najefikasniju metodu mršavljenja i oblikovanja tela koja predstavlja kombinaciju više različitih tretmana u cilju postizanja trajnih rezultata. Oblikujte svoje telo bez napora i ostvarite dugotrajne i vidljive rezltate! Budite zadovoljni svojim izgledom! Od tretmana koje koristimo izdvajamo INDIBA Tecar, COMPEX elektrostimulacija – kopjutersko jačanje mišića i ultrazvučna kavitacija.

Ono što je potrebno znati, sve probleme sa mišićnim tonusom, opuštenom kožom, mršavljenjem… možete ga se rešiti OVDE i SADA uz pomoć naših tretmana koji su:

  • Bezbolni
  • Daju vidljive rezultate odmah nakon tretmana
  • Rezultati su trajni
  • Nema sporednih efekata – kontraindikacija
  • Tretmani su u potpunosti bezbedni

Poliklinika Galetić je tu za Vas

Zakažite pregled

ili pozovite — 062 / 557-211

Vrlo ljubazni,vrhunski stručnjaci…zahvaljujući Dr Galetiću (koga kada upoznate imate utisak da ga znate oduvek) naša ċerka se rešila bolova u kolenima I evo je ponovo na terenu. Hvala, veliko hvala!

Marija B.

Mesto za ljude koji nemaju vremena za gubljenje, problem sa petnim trnom i planetarnom fascijom koji sam vukao mesecima je dijagnosticiran na prvom pregledu a već posle 3 nedelje sam počeo sa trenzima zahvaljujuci efikasnoj terapiji. Opremljenost je zbilja na svetskom nivou, vidi se da se ne žali kada je u pitanju ulaganje u istu. Za osoblje sve pohvale, mada se od ovakve poliklinike i ne očekuje usluga na nižem nivou. Ne mogu reći da bih se rado vratio sad kada sam zdrav ali nemam sumnje gde bih ako me muka snadje. 

Aleksandar B.

Odličan lekar i medicinsko osoblje. Otišla sam tamo zbog povrede i bola u vratu. Odlazila sam na terapije nekoliko puta nedeljno i bola više nema.

Ana F.

Poliklinika Galetić

Evropski centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, estetsku i antiaging medicinu

021/55-72-11 i 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

Novi Sad, Bulevar Evrope i Veselina Masleše br. 40

Call Now Button