fbpx

 Indiba Active estetske procedure

Za očuvanje Vašeg prirodnog i lepog izgleda

Zašto Indiba Active?

INDIBA Active terapija predstavlja revolucionarnu terapiju u svetu koja funkcioniše na bazi aktivne ćelijske terapije, takozvanog proionic ® sistema (tecar tehnologija). INDIBA Active stimuliše regeneraciju tkiva i doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože, podiže tonus mišića.

U oblasti neinvazivne estetske medicine, Indiba Deep je prvi regenerator kože i potkožnog tkiva koji radi na principu električnog prenosa, postajući tako jedina tehnologija koja optimizuje jonsku razmenu i balansira električni potencijal tkiva, utičući na tkivo i površinski i dubinski. Povećava lepotu kože iznutra, zateže, regeneriše, učvršćuje i eliminiše opuštenost kože iznutra.

Ključ uspeha INDIBA Active terapije je u spefičnoj frekvenciji rada aparata od 448Khz koja ima trostruki efekat na oštećena tkiva: Aktivacija ćelijske biostimulacije, stimulacija vaskularizacije – mikrocirkulacije, Hiper termički efekat – hiperaktivacija ćelije.

Terapija je neinvazivna i suštinski predstavlja prenos visokofrekventne elektromagnetne energije na tkiva.

Prednosti Indiba Active tretmana:

Zahvaljujući kombinaciji različitih energija i temperature jedan tretman sadrži nekoliko ključnih efekata koji podstiču obnavljanje tkiva. Pozitivan napredak vidljiv je već nakon primene prvog tretmana.

N

Biostimulacija

(aktivacija metabolizma, kolagena i fibroblasta)

N

Mikrocirkulacija

(povećanje metabolizma, protok krvi i odvodnjavanje)

N

Hiperaktivacija

(detoksikacija tkiva, uklanjanje masti i regeneracija kolagena)

Za šta se koristi Indiba?

Tretman se može primeniti na muškarce i žene, kako na licu tako na telu, u zavisnosti od svrhe i željenih rezultata.

N

Podmlađivanje lica

N

Eliminacija bora

N

Revitalizacija kože

N

Smanjenje celulita

N

Učvršćivanje grudi

N

Mršavljenje

Poliklinika Galetić je tu za Vas

Zakažite pregled

ili pozovite — 062 / 557-211

Vrlo ljubazni,vrhunski stručnjaci…zahvaljujući Dr Galetiću (koga kada upoznate imate utisak da ga znate oduvek) naša ċerka se rešila bolova u kolenima I evo je ponovo na terenu. Hvala, veliko hvala!

Marija B.

Mesto za ljude koji nemaju vremena za gubljenje, problem sa petnim trnom i planetarnom fascijom koji sam vukao mesecima je dijagnosticiran na prvom pregledu a već posle 3 nedelje sam počeo sa trenzima zahvaljujuci efikasnoj terapiji. Opremljenost je zbilja na svetskom nivou, vidi se da se ne žali kada je u pitanju ulaganje u istu. Za osoblje sve pohvale, mada se od ovakve poliklinike i ne očekuje usluga na nižem nivou. Ne mogu reći da bih se rado vratio sad kada sam zdrav ali nemam sumnje gde bih ako me muka snadje. 

Aleksandar B.

Odličan lekar i medicinsko osoblje. Otišla sam tamo zbog povrede i bola u vratu. Odlazila sam na terapije nekoliko puta nedeljno i bola više nema.

Ana F.

Poliklinika Galetić

Evropski centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, estetsku i antiaging medicinu

021/55-72-11 i 062/557-211

poliklinikagaletic@gmail.com

Novi Sad, Bulevar Evrope i Veselina Masleše br. 40

Call Now Button