Zimska akcija za najbolju negu lica

Nega lica je postala svakodnevnica savremene i negovane žene a posebno u zimskom periodu. Predstoji nam period koji je pogodan za različite tretmane , a Poliklinika Galetić izlazi u susret svim damama kako bi one izgledale što lepše i blistavije.

Obradujte svoje lice sa jedinstvenim i efikasnim hranljivim tretmanima, tretmanima hidratacije i mezoterapije! 

Drage dame, čekamo vas!

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica je vrlo efikasna medicinska procedura, kojom se u središnje delove kože tankim iglama ubrigavaju različiti kokteli aktivnih supstanci poput vitamina, aminokiselina, minerala. Sastav koktela koji čine vitaminski kompleksi, aminokiseline, lipolitici, venotonici i drugi preparati, biljnog porekla određuje lekar u zavisnosti od problema koji je potrebno rešiti. Ovi preparati takođe doprinose i detoksikaciji organizma. Saznajte više…

Biostimulacija lica

Futura Pro ima 8 Biostimulacijskih Programa za lice kako za žene tako i za muškarce. Parametri sekvenijalne stimulacije uzimaju u obzir tip tena i kože i tako se programi prilagođavaju svim potrebama klijenata. Sledite upustva na ekranu i doći ćete do Programa. Programi su prilagođeni svakom polu posebno. Specifični Programi za muškarce i Programi za žene imaju različite signale, frekvencije i parametre stimulacije.

Svi Biostimulacijski Programi za lice su vremenski predodređeni da traju 15 minuta.

Dužinu Programa možete prilagoditi vašim potrebama.

Non Surgical Facelift – NEHIRURŠKI FACELIFT: Zateže mišiće lica i kožu, ublažava sitne bore i i vraća licu mladalački izgled.

Deep Muscle Tone – DUBOKI MIŠIČNI TONUS: Povremeno koža i mišići na licu postanu previše opušteni. Program pošalje duboke stimulacijske signale u samu bazu mišića na licu i nežno napne, digne i učvrsti mišiće za postepeni anti ageing lift crta lica.

Skin Tone – TONUS KOŽE: Kada su mišići lica napeti i dignuti idealno bi bilo da napnete i pomladite i kožu. Taj Bioptički Program podstiče proizvodnju Elastina i Kolagena i tako omogućava obnovu mladalačke elastičnosti i čvrstoće dermisa na licu.

Lymphatic Drainage – LIMFNA DRENAŽA: Uzorak stimulacije s niskim frekvencijskim valovima s nežnom masažom mišića lica i stimulacijom limfnoga sistema smanjuje oticanje i uklanjanje toksina. Ovaj Program je idealan za pomoć problematičnoj koži za čišćenje i lepši ten.

Wrinkle Reduction – SMANJIVANJE BORA: Ovaj Program ima višestruke signale koji se izmenjuju za revitalizaciju kože, mišića I vezivnog tkiva. Poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje sitne bore. To je idealan Program za starije klijente, koje trebaju dugoročno podmlađivanje lica i tonifikaciju.

Circulation – CIRKULACIJA: Ovaj nežni Bioptički Program je napravljen za ubrzavanje lokalne cirkulacije i ojačanje kapilara i tako izvana omekšava kožu i omogućava joj da sačuva mladolikost.

Hydrating Massage – HIDRATACIJSKA MASAŽA: Ovaj Program je napravljen za uklanjanje umora i stresa s lica. Nežno smirujući signali opuste i revitalizuju umornu kožu i mišiće lica i oslobode endorfine za veći osećaj wellbeinga.

Maintenance – ODRŽAVANJE: Jednom, kada su rezultati oblikovanja lica postignuti, Futura Pro Maintenance Program za Lice jamči za održavanje svih koristi i rezultata. Koncentrisani Program izmenjuje kompletnu paletu signala za Ne hirurški lifting, Smanjivanje bora, Stimulaciju kolagena i elastina, Uklanjanje toksina, Limfna drenaža i Podmlađivanje kože.

Doskočite godinama – izaberite pravi estetski tretman

Vršimo najsavremenije tretmane eliminacije bora, i svih nepravilnosti vašeg lica kompleksnim metodama mezoterapije, botulinom i hijaluronskom kiselinom.

Kategorije

Drugi postovi

Kontakt

Bulevar Evrope, ugao ulica Veselina Masleše br. 40 i Koste Racina 38

tel: 021/55-72-11; 021/45-79-39
mob.tel: 062/557-211

Radno vreme Poliklinike:
– Radnim danima od 08h do 20h
– Subotom od 08h do 15h, nedelja neradna

e-mail: poliklinikagaletic@gmail.com
web: www.drgaletic.rs

Tradicija duga preko 30 godina. Neka Poliklinika Galetić bude vaša kuća zdravlja.

Koristimo najsavremenije metode lečenja poput Skanlab, kompjuterskoj jačanja mišića i Shockwave terapije radijalnim udarnim talasima.

Izuzetno stručan kadar doktora specijalista i fizioterapeuta posvećuje punu pažnju svakom pacijentu individualno i bez čekanja.

Garantujemo vam potpuno izlečenje, dođite i uverite se. Zakažite svoj pregled i tretman sad!

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić 30 godina čini Vaš život lakšim, lepšim I bezbolnijim. Tokom godina, postali smo lider u lečenju povreda i bolova, rehabilitaciji kao i u estetskoj i antiaging medicini.

Pišite nam