Mezoterapija lica

Šta je mezoterapija lica?

Mezoterapija lica je vrlo efikasna medicinska procedura, kojom se u središnje delove kože tankim iglama ubrigavaju različiti kokteli aktivnih supstanci poput vitamin, aminokiselina, minerala. Sastav koktela koji čine vitaminski kompleksi, aminokiseline, lipolitici, venotonici i drugi preparati, biljnog porekla određuje lekar u zavisnosti od problema koji je potrebno rešiti. Ovi preparati takođe doprinose i detoksikaciji organizma.

Tretman mezoterapiju izvodi lekar, nakon detaljnog pregleda, jer od toga, u mnogome može zavisiti efekat tretmana. Jedna tretman mezoterapije, u zavisnosti od površine koja se tretira, može trajati od 15 do 30 minuta. Većina pacijenata, ubode kojima se u kožu ubrizgavaju aktivni kokteli opisuje kao ubode komaraca, nakon kojih ostaju sitni tragovi, koji nakon dva do tri sata nestaju. U izuzetnim slučajevima se nakon seanse može javiti diskretan otok regije koja je tretirana i crvenilo, koji nakon par dana, u potpunosti nestaju, a koji se povezuju sa brzim i vrlo povoljnim terapijskim efektom tretmana.

Mezoterapija deluje na uzrok problema,i koncentriše se upravo na lokalnoj pojavi problema,a ne na ceo organizam.

Kome se preporučuje mezoterapija

Mezoterapija lica korisna je za osobe svih godina. Ovom procedurom rešavaju se problemi kao što je smanjen tonus, “viseći” obrazi, sitne bore, podvaljak. Popravlja se celokupan izgled kože lica, a pogodna je i za kožu pušača, protiv akni, masne i seboroične kože i one oštećene sunčanjem.

Ova procedura popravlja mikrocirkulaciju, povećavajući protok krvi kroz kožu, ima jak antioksidansni efekat i stimuliše produkciju sopstvenog kolagena i hijaluronske kiseline.

Kada se ne preporučuje mezoterapija

Mezoterapija se ne preporučuje klijentima koji boluju od karcinoma kože, koji često imaju problema sa infekcijama kože ili aktivnim aknama.

Ona nije zamena za hirurške procedure, ali je razumna altrenativa u pravcu poboljšanja izgleda kože, naročito u slučaju pacijenata koji ne smeju da se podvrgnu hirurškim intervencijama, ili nisu zaintresovani za invazivne metode.

Nega nakon tretmana

Nakon tretmana može da se nanese neka od kozmetičkih maski ili uradi hemijski piling. Trebalo bi izbegavati sunčanje, elektrolizu, laser, mikrodermoabraziju. Takođe, ne bi trebalo da kvasiti lice osam sati nakon tretmana.

Preporučuje se da se ova procedura vrši jednom nedeljno u toku prvog meseca, zatim svake dve nedelje tokom drugog meseca, pa jednom mesečno u naredna tri meseca.

Doskočite godinama – izaberite pravi estetski tretman

Vršimo najsavremenije tretmane eliminacije bora, i svih nepravilnosti vašeg lica kompleksnim metodama mezoterapije, botulinom i hijaluronskom kiselinom.

OSTVARITE I DO 30% POPUSTA NA TRETMANE

Kategorije

Drugi postovi

Kontakt

Bulevar Evrope, ugao ulica Veselina Masleše br. 40 i Koste Racina 38

tel: 021/55-72-11; 021/45-79-39
mob.tel: 062/557-211

Radno vreme Poliklinike:
– Radnim danima od 08h do 20h
– Subotom od 08h do 15h, nedelja neradna

e-mail: poliklinikagaletic@gmail.com
web: www.drgaletic.rs

Tradicija duga preko 30 godina. Neka Poliklinika Galetić bude vaša kuća zdravlja.

Koristimo najsavremenije metode lečenja poput Skanlab, kompjuterskoj jačanja mišića i Shockwave terapije radijalnim udarnim talasima.

Izuzetno stručan kadar doktora specijalista i fizioterapeuta posvećuje punu pažnju svakom pacijentu individualno i bez čekanja.

Garantujemo vam potpuno izlečenje, dođite i uverite se. Zakažite svoj pregled i tretman sad!

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić 30 godina čini Vaš život lakšim, lepšim I bezbolnijim. Tokom godina, postali smo lider u lečenju povreda i bolova, rehabilitaciji kao i u estetskoj i antiaging medicini.

Pišite nam