Transport bolesnika kolima hitne pomoći

hitna_pomoc

Poliklinika Galetić organizuje transport bolesnika kolima hitne pomoći na svim relacijama, brzo, sigurno i povoljno. Možete da birate da li želite našu medicinsku pratnju ili samo usluge prevoza.
Prva smo privatna zdravstvena ustanova na ovim prostorima koja više od 20 godina organizuje prevoz pacijenata i bolesnika širom Srbije i regiona.

Vršimo prevoz :
  • Osoba u kolicima (vašim ili našim).
  • Ležećih osoba.
  • Sanitetski transport.

Organizujemo hitne transporte do svih medicinskih ustanova, odlaske na preglede, komisije, banje, kao i svakodnevne prevoze na posao, rehabilitaciju itd..

Takođe Poliklinika Galetić vam nudi i usluge dežurstava na sportskim takmičenjima, turnirima i manifestacijama.
Sarađujemo sa brojnim medicinskim centrima u zemlji i inostranstvu tako da ćemo vam pružiti uslugu kompletne zdravstvene nege.

Kućne posete i nega bolesnika

  • Kućne posete
  • patronaža
  • nega bolesnika takođe su delatnosti naše ordinacije koje u multidisciplinarnom smislu mogu opsluživati pacijente i bolesnike na visokom stručnomedicinskom nivou. Prema tome mogu se napraviti ugovori na različite periode i pod različitim uslovima. Ljubaznot i stručnost našeg medicinskog kadra kao i najsavremenija medicinska oprema su garancija uspeha te Vam preporučujemo da koristite i ove naše usluge.

Za slabo pokretne i nepokretne pacijente, starije pacijente organizujemo dolazak na kućnu adresu pacijenta sa mogućnošću dijagnostike i terapija u kućnim uslovima.

Vršimo transport kolima hitne pomoći do dijagnostičkih centara (rengen, CT, NMR). Takođe organizujemo transport do bolničkih ustanova i banjskih lečilišta, sa devizom ‘od kreveta do kreveta brzo i profesionalno.