Anticelulit paketi

Samo za Vas omogućili smo kombinaciju čak tri tretmana i čak 3 različita paketa koji će Vam omogućiti da zategnute i srećne zakoračite u letnje avanture. Izuzetno stručan kadar će se potruditi da uživate tokom ovih tretmana.

 

Zbog kombinacije ovih tretmana, efekti su vidljivi već posle par tretmana i trajni. Izuzetno nam je drago što možemo da kažemo da imamo 100% zadovoljnih pacijenata.

A sad svakako deo koji Vas najviše interesuje, a to su vrste paketa:

Untitled

8 anticelulit masaža + 3 shokwave tretmana

UntitledXX

10 anticelulit masaža + 5 shokwave tretmana + gratis kompjutersko jačanje mišića

UntitledGG

10 anticelulit masaža + 5 shokwave tretmana + 5 tretmana kompjuterskog jačanja mišića + GRATIS RELAX MASAŽA ( sat vremena stručno osoblje će Vam omogućiti da se opustite u našem prijatnom i exluzivnom ambijentu ).

Anticelulit masaže:

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije, ali to nije primarni cilj ove masaže.
Hvatovi i međuhvatovi koriste se na butini sa obe strane i na potkolenici sa zadnje strane. Potkolenica sa prednje strane i stopalo masiraju se kao u klasičnoj masaži, ali nešto intenzivnije. Noge se obavezno masiraju cele bez obzira što celulit nije prisutan svuda.masaza-4

Shokwave terapija:

Kako udarni talas deluje na vezivno tkivo:slika9

Mehanički utiče na vibriranje tkiva u celulitom zahvaćenim delovima tela poboljšavajući pri tome izgled kože, te se postiže efekat zatezanja vezivnog tkiva, čime se pospešuje elastičnost.

PRE

Koža pre tretmana:

 • Smanjena elastičnost vezivnog tkiva
 • Efekat narandžine kore
 • Opuštena koža

TOKOM TRETMANAslika7

Mehanička aktivnost udarnog talasa:

 • utiče na zatezanje vezivnog tkiva, a time i ne zatezanje kože
 • omogućuje pojačanu mikrocirkulaciju, pospešujući razmenu materije (što je i uzrok problema stvaranja celulita)
 • inicijalizuje postupak zagrejavanja kože, čime se podstiče stvaranje kolagena, što će kao rezultat dati obnovu ćelija i stvaranje zategnutiije i elastičnije kože

POSLE

Nakon tretmana vidi se potpuni oporavak kože, i uspešno smo rešili problem,celulita, naranžine kore,strija,opuštene kože.. I efekat je sledeći:

 • elastičnost kože je obnovljea
 • površina je glatka
 • potpuno zategnuta, nema viška kože
 • Znatno poboljšanje same teksture kože
 • Ubrzava razmene hranjivih materija i mikrocirkulacije što garantuje trajni efekat zategnute kože

Kompjutersko jačanje oslabljenih mišića:

Kompjutersko jačanje oslabljenih mišića predstavlja najnoviji i najkvalitetnijiji metod jačanja svih grupa mišića. Više ne morate ići  u teretanu i samostalno vežbati, kompjuter će uraditi to umesto Vas. Sastoji se od nekoliko vrsta kompjutera u zavisnosti koja mišićna grupa treba da se ojača do čak 70-90%. Švajcarski medicinski pronalazak za vaše najbolje rezultate.

Izuzetno snažno i brzo oporavljanje mišića i povećanje mišićne mase i snage. Zahvaljujući ovom tretmanu nije potrebno da idete ufitness centre. Slobodno možemo da kažemo da stimulator radi umesto Vas i to sa velikim uspehom.kompjutersko jačanje oslabljenih mišića