Šta je ultrazvučna kavitacija?

Ultrazvučna kavitacija je revolucionarna metoda pomoću koje se na brz, jednostavan i bezbolan način uklanjaju masne naslage i celulit.

Ultrazvučna kavitacija predstavlja novu, nehiruršku metodu uklanjanja masnih naslaga i celulita koja se izvodi primenom Ultratone Futura Pro (Saznajte više…) aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo.  To je bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava preoblikovanje tela na brz i efikasan način i za vrlo kratko vreme. Metodom ultrazvučne kavitacije se deluje na lokalizovane masne naslage i njihovo uklanjanje se direktno odražava na smanjenje obima i preoblikovanje tela.

Ultrazvučna kavitacija daje najbolje rezultate u kombinaciji sa drugim estetskim procedurama. Kako bismo postigli što bolje rezultate spremili smo nekoliko različitih paketa.

OSTVARITE I DO 50% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

PAKETI ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TELA

EASY PAKET –5 Kavitacija-lipoliza + 12 Bio stimulacija – POPUST 40%

  • ultrabrzi gubitak cm
  • mršavljenje i gubitak težine
  • limfna drenaža

 

PRO PAKET – 8 Kavitacija-lipoliza + 20 Bio stimulacija – POPUST 40%

  • ultrabrzi gubitak cm
  • mršavljenje i gubitak težine
  • limfna drenaža

kavitacija pre i posle

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

 

Najčešća mesta na telu gde se stvaraju masne naslage kojih je teško osloboditi se u butine, stomak, nadlaktice, unutrašnja strana kolena i grudi kod muškaraca. Ova metoda, nudi način da vratite svom telu nekadašnji izgled, a pri tom, ne ostavlja ožiljke, bezbolna je i ne zahteva oporavak nakon tretmana.

Muškarci takođe imaju koristi od primene ultrazvučne kavitacije. Česta pojava kod muškaraca je problem masnih naslaga na grudima poznat pod nazivom Ginekomastija.

Ovo je takođe odlična metoda za žene koje žele da preoblikuju svoje telo. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana a optimalni rezultati se očekuju nakon 2 do 5 tretmana. Iako ovo predstavlja revolucionaran način za preoblikovanje tela, nikako ne zamenjuje zdravu i pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, međutim znatno olakšava rešavanje masnih naslaga i celulita koji „odbijaju“ da nestanu. Ova metoda će pomoći kod preoblikovanja tela, promene Vašeg izgleda a samim tim pozitivno delovati i na vaše samopouzdanje.  Ultrazvučna kavitacije je samo jedan od tretmana koji primenjujemo za mršavljenje i oblikovanje tela.

Poliklinika Galetić jedina u regionu primenjuje kombinaciju više različitih fizikalnih procedura koje daju zajedno najbolje efekat i rezultate. Kombinacijom Kavitacije,  Lipolize,  Biostimulacije i  kompjuterskog jačanja mišića, postižemo smanjenje obima kukova, bedara, stomaka i butina i do 10 CENTIMETARA!

 

Princip rada ultrazvučne kavitacije

Ova metoda radi na principu delovanja ultrazvučnih talasa na ćelije masnog tkiva. Ultrazvučni talasi deluju na membrane ćelija masti i izazivaju pucanje membrane. Nakon što se mast izlije u međućeliski prostora, hemiskom reakcijom u organizmu se na bezmasne kiseline i glicerol. Bezmasne kiseline se transportuju do jetre gde se razlažu i izbacuju iz organizma, dok se glicerol koji je rastvorljiv u vodi koristi kao izvor energije.

 

Trenutni i dugotrajni rezultati

Rezultai su vidljivi nakon prvog tretmana, obično po nekoliko centimetara u raznim obimima. Na rezultat mogu da utiču godine, metabolizam, hormonske promene, da bi se rezultati održali poželjno je nastaviti sa vežbanjem i pravilnom ishranom.

 

Da li je tretman bolan?

Većina ljudi smatra tretman vrlo prijatnim, bez neželjenih efekata. Neki osete toplotu za vreme tretmana, mađutim nema bola.

 

Saveti kojih se treba pridržavati

Važno je pre i posle tretmana unositi dovoljno tečnosti (vode) u organizam. Poznato je da voda pomaže eliminisanju masnoće iz organizma, stoga je unošenje dovoljno tečnosti u organizam od veoma velikog značaja za uspešno uklanjanje masnih naslaga iz organizma.

 

Koliko tretmana je potrebno?

Broj tretmana se odrđuje u zavisnosti od samog slučaja. Iako su rezultati vidljivi već posle prvog trretmana, za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se između 8 i 12 tretmana, naravna ove brojke mogu varirati pošto je svaki slučaj specifičan, ne postoje dva ista.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211