Nehirurški face lifting (fejslifting) – Zatezanje lica i vrata

facelift

Svako od nas tokom života, kad-tad, suoči se sa procesom starenja, koji je posebno uočljiv na licu. Manifestuje se opuštanjem kože, spuštanjem masnih jastučića obraza, formiranjem dubokih bora koje se pružaju od nosa do ugla usana (nazolabijalna brazda) i stvaranjem bora u predelu usana i donje vilice. Starenje lica ne može se odvojiti od starenja kože i mišića vrata, reč je o jedinstvenom procesu koji zahvata sve strukture. Uočljiv znak starenja lica je i gubitak lepe, prave linije donje vilice. Vreme na licu ostavlja neizbrisiv trag, stvaraju se bore i lagano se gube jasne konture lica.

 

OSTVARITE I DO 50% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 Poliklinika Galetić jedina u regionu primenjuje kombinaciju više različitih fizikalnih procedura koje daju zajedno najbolji efekat i rezultate. Kombinacijom Mezoterapije,   Biostimulacije lica i  nehiruškog fejsliftinga, postižemo rezultate koji su vidljivi odmah!

 

Kada bi trebalo uraditi fejslifting?

U trenutku kada vaše lice dobije opisane katakteristike, kada više ne pomaže ubrizgavanje filera, botoksa ili zatezanje kože kapaka, ukoliko imate preko 45 godina – tada bi trebalo razmišljati o fejsligtingu. Naravno, ne postoji striktna starosna granica za ovu intervenciju. Kod nekih osoba starenje nastupa ranije i ume da bude intenzivnije, dok kod nekih process starenja nastupa kasnije, evidentno je da starenje zavisi od niza faktora: prirodnih karakteristika kože, načina života i životnih navika (ishrana, upotreba alkohola, pušenje), svakako, prisutno je i nasleđe, odnosno genetski faktor.

 

Biostimulacija lica

facelift komboFutura Pro ima 8 Biostimulacijskih Programa za lice kako za žene tako i za muškarce. Parametri sekvenijalne stimulacije uzimaju u obzir tip tena i kože i tako se programi prilagođavaju svim potrebama klijenata. Sledite upustva na ekranu i doći ćete do Programa. Programi su prilagođeni svakom polu posebno. Specifični Programi za muškarce i Programi za žene imaju različite signale, frekvencije i parametre stimulacije.

Svi Biostimulacijski Programi za lice su vremenski predodređeni da traju 15 minuta.

Dužinu Programa možete prilagoditi vašim potrebama.

 

Non Surgical Facelift – NEHIRURŠKI FACELIFT

Ovaj Bioptički Program kombinuje toniranje dermisa s perfektnom mišićnom lifting sekvencom za napetost i čvrstoću lica. Koncentrisana 15 minutna terapija će dići mišiće lica, ublažiti sitne bore, napeti opuštenu kožu i mišiće i licu povratiti mladalački izgled.

Deep Muscle Tone – DUBOKI MIŠIČNI TONUS

Povremeno koža i mišići na licu postanu previše opušteni. Program pošalje duboke stimulacijske signale u samu bazu mišića na licu i nežno napne, digne i učvrsti mišiće za postepeni anti ageing lift crta lica.

Skin Tone – TONUS KOŽE

Kada su mišići lica napeti i dignuti idealno bi bilo da napnete i pomladite i kožu. Taj Bioptički Program podstiče proizvodnju Elastina i Kolagena i tako omogućava obnovu mladalačke elastičnosti i čvrstoće dermisa na licu.

Lymphatic Drainage – LIMFNA DRENAŽA

Uzorak stimulacije s niskim frekvencijskim valovima s nežnom masažom mišića lica i stimulacijom limfnoga sistema smanjuje oticanje i uklanjanje toksina. Ovaj Program je idealan za pomoć problematičnoj koži za čišćenje i lepši ten.

Wrinkle Reduction – SMANJIVANJE BORA

Ovaj Program ima višestruke signale koji se izmenjuju za revitalizaciju kože, mišića I vezivnog tkiva. Poboljšava mikrocirkulaciju i smanjuje sitne bore. To je idealan Program za starije klijente, koje trebaju dugoročno podmlađivanje lica i tonifikaciju.

Circulation – CIRKULACIJA

Ovaj nežni Bioptički Program je napravljen za ubrzavanje lokalne cirkulacije i ojačanje kapilara i tako izvana omekšava kožu i omogućava joj da sačuva mladolikost.

Hydrating Massage – HIDRATACIJSKA MASAŽA

Ovaj Program je napravljen za uklanjanje umora i stresa s lica. Nežno smirujući signali opuste i revitalizuju umornu kožu i mišiće lica i oslobode endorfine za veći osećaj wellbeinga.

Maintenance – ODRŽAVANJE

Jednom, kada su rezultati oblikovanja lica postignuti, Futura Pro Maintenance Program za Lice jamči za održavanje svih koristi i rezultata. Koncentrisani Program izmenjuje kompletnu paletu signala za Ne hirurški lifting, Smanjivanje bora, Stimulaciju kolagena i elastina, Uklanjanje toksina, Limfna drenaža i Podmlađivanje kože.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211