Šta je mezoterapija bez igle?

mezoterapija bez igle

Neinvazivna mezoterapija ili mezoterapija bez igle je trenutno najpopularnija alternativa mezoterapiji u kojoj se upotrebljavaju injekcije. Ima isti efekat kao i obična mezoterapija, ali ovde nema bola, otoka i bezbedna je. Ne postoje sporedni efekti, odgovara svim tipovima kože. Ovaj proces se može koristiti i kao alternativa botoksu i drugim antiejdžing tretmanima.

Mezoterapija radi na principu elektro osmoze, mezoporacije, doprinoseći maksimalnom transportu hranljivih materija, vitamina, minerala i aminokiselina direkto u mezoderm, koje zatim koža brzo upija, apsorbujući do 2000 puta više hranjljivih materija nego kod upotrebe tradicionalnih metoda.  Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali-mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože.

 

OSTVARITE I DO 50% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

 

Primenom ove četiri metode postižu se fantastični rezultati za kratko vreme.

Ovo je savršena metoda za one koji zbog straha od igala izbegavaju klasičnu mezoterapiju a hteli bi da reše problem sa opušteno kožom, borama… Tretmani na principu mezoporacije omogućavaju unos aktivnih materija u tkiva jednakom efikasnošću kao i upotrebom mezoterapijskim inekcijama.

U toku klasičnih tretmana svega 10% supstanci koje se koriste prodire u dublje slojeve kože ograničavajući na taj način efekat. Sličan efekat je i sa svakodnevnim nanošenjem krema na kožu.

Neinvazivna mezoterapija, odnosno mezoterapija bez igle, omogućava apsorpciju materija koje nanosimo na kožu poput hijaluronske kiseline i kolagena i do 90%.

Trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme primenom Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda.  Saznajte više…

 

Šta se može tretirati neinvazivnom mezoterapijom?

Neinvazivna mezoterapija se najčešće koristi za:

  • zatezanje bora
  • smanjenje pigmentacije
  • izbeljivanje
  • postizanje mlađeg izgleda, odnosno „podmlađivanje“

Nakon tretmana klijenti obično opisuju efekte kao da im koža izgleda mlađe, osveženo, glatko, sjajno i čvršće.

Obično se rade tri različita mezoterapijska tretmana, mezo-lifting, odnosno zatezanje, podmlađivanje kože lica i detoksikacija kože lica.

 

Da li su moguće komplikacije?

Kod neinvazivne mezoterapije ne postoji opasnost od pojave neželjenih efekata, tretman klijenti opisuju kao prijatan uz povremenu pojavu osećaja „bockanja“. Tretman je bezbolan i ne postoje moguće komplikacije

Postoji izizetno malo stanja kod kojih se ne preporučuje neinvazivna mezoterapija. To su trudnoća, ili ukoliko pacijent ima pejsmejker. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ako postoji alergija na neki od sastojaka.

 

Kompatibilnost sa drugim tretmanima

Najbolji rezultati se postižu kombinovanjem sa drugim tehnikama podmlađivanja i antiaginga. Tako da možemo kombinovati mezoterapiju bez igle sa nehirurškim fejsliftingom kojim se uklanjaju znaci starenja i propadanja kože i dodatno usporavaju.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211