Biostimulacija – Oblikovanje tela

Biostimulacija – Oblikovanje tela, trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme, uz primenu Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

OSTVARITE I DO 50% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

 

Ultratone Futura Pro aparat ima 44 oblika biostimulacijskih impulsa, dok drugi slični aparati imaju tek 6-12 impulsa, a još važnije je da se tokom samo jednog minuta promeni 150.000 programskih faza, koje stalno upošljavaju nove grupe mišića. Izborom odgovarajućih mišića za oblikovanje lica ili tela, terapeut ciljanim postavljanjem elektroda pokreće prave mišiće, nudeći vežbanje bez stresa i umaranja.

Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to za kratko vreme, pre nego što se umori. Sa Futura Pro tehnologijom možemo postići veću i dužu aktivnost tih mišića.

Svaki mišić je sastavljen od različitih tipova motornih jedinica. Vežbanjem se ove motorne jedinice unutar svakog mišića aktiviraju po određenom redosledu: najpre one najmanje, da bi se napornim vežbanjem aktivirali duboki, veliki mišići – tek nakon 45 minuta intenzivnog vežbanja u teretani.

Sa biostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi sa promenljivim sekvencama mogu dostići te mišiće u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju.

 

Zašto je biostimulacija više od vežbe?

Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima, Futura Pro biostimulacija deluje na ceo sistem.

Kao dodatni efekat ovog aparata je i kavitacija, koju možete izabrati kao nastavak biostimulacije. Reč je o postupku koji ultrazvukom razbija masne ćelije, pretvara mast u tečnost. Baš kao voda i led, tečna mast ima manju zapreminu od čvrste, i telo dobija manji obim.

Primenom kavitacije se za­ista ostvaruje gubitak obima, međutim on se vrlo brzo vraća.

 Kod Ultratone kavitacije nema ovakvog povratka obima, jer se odmah potom radi biostimulacija sa dre­nažom i aktivacijom mišića, pri čemu se masnoća rastopljena kavitacijom potroši kao izvor energije za rad mišića.

Za trajne i dobre rezultate preporučuje­mo tretman u trajanju od četiri do šest sedmica. Jednom nedeljno vrši se kavitacija, da bi se tako rastopljena mast potrošila tokom tri biostimulacije u toku nedelje.
Ona se radi pre biostimulacije, da bi se rastopljena mast iskoristila kao „gorivo” za rad mišića.

Ultratone kavitacija je odobrena od FDA (Američka agencija za hranu i lekove) i bezbedna po zdravlje. Tretman je bezbedan čak i tokom dojenja i već šest nedelja nakon porođaja.

 

Prednosti Ultratone Futura Pro aparata

Za vreme jednog tretmana moguće je tretirati različite delove tela, različitim programima. Na primer moguće je raditi anticelulit program na bokovima, zatezanje zadnjice, zatezanje kože stomaka i tretman lica.

Programi za tretman tela obuhvataju mršavljenje, oblikovanje tela, detoksikaciju, terapeutski i sportski program. Svaki od navedenih programa u sebi ima još po nekoliko zasebnih tretmana što čini mogućnosti ovog aparata praktično neograničenim.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211