Neinvazivna mezoterapija – mezoterapija bez igle

Sindrom karpalnog tunela
22/02/2015
Bol u preponama – Adductor Tendonitis
24/02/2015
Show all

Neinvazivna mezoterapija – mezoterapija bez igle

Šta je neinvazivna mezoterapija – mezoterapija bez igle?

mezoterapija

Neinvazivna mezoterapija ili mezoterapija bez igala je trenutno najpopularnija alternativa mezoterapiji u kojoj se upotrebljavaju injekcije. Ima isti efekat kao i obična mezoterapija, ali ovde nema bola, otoka i bezbedna je. Ne postoje sporedni efekti, odgovara svim tipovima kože. Ovaj proces se može koristiti i kao alternativa botoksu i drugim antiejdžing tretmanima.

Mezoterapija radi na principu elektro osmoze, mezoporacije, doprinoseći maksimalnom transportu hranljivih materija, vitamina, minerala i aminokiselina direkto u mezoderm, koje zatim koža brzo upija, apsorbujući do 2000 puta više hranjljivih materija nego kod upotrebe tradicionalnih metoda.  Pod dejstvom pulsne naizmenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim uticajem se formiraju privremeni vodeni kanali-mezopore i to upravo u zaštitnom lipidnom sloju između epiderma i derma, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože.

215Ovo je savršena metoda za one koji zbog straha od igala izbegavaju klasičnu mezoterapiju a hteli bi da reše problem sa opušteno kožom, borama… Tretmani na principu mezoporacije omogućavaju unos aktivnih materija u tkiva jednakom efikasnošću kao i upotrebom mezoterapijskim inekcijama.

U toku klasičnih tretmana svega 10% supstanci koje se koriste prodire u dublje slojeve kože ograničavajući na taj način efekat. Sličan efekat je i sa svakodnevnim nanošenjem krema na kožu.

Neinvazivna mezoterapija, odnosno mezoterapija bez igle, omogućava apsorpciju materija koje nanosimo na kožu poput hijaluronske kiseline i kolagena i do 90%.

Trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme primenom Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

Šta se može tretirati neinvazivnom mezoterapijom?

Neinvazivna mezoterapija se najčešće koristi za zatezanje bora, smanjenje pigmentacije, izbeljivanje i postizanje mlađeg izgleda, odnosno „podmlađivanje“. Nakon tretmana klijenti obično opisuju efekte kao da im koža izgleda mlađe, osveženo, glatko, sjajno i čvršće.

Obično se rade tri različita mezoterapijska tretmana, mezo-lifting, odnosno zatezanje, podmlađivanje kože lica i detoksikacija kože lica.

 

Da li su moguće komplikacije?

Kod neinvazivne mezoterapije ne postoji opasnost od pojave neželjenih efekata, tretman klijenti opisuju kao prijatan uz povremenu pojavu osećaja „bockanja“.

Postoji izizetno malo stanja kod kojih se ne preporučuje neinvazivna mezoterapija. To su trudnoća, ili ukoliko pacijent ima pejsmejker. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ako postoji alergija na neki od sastojaka.

 

Kompatibilnost sa drugim tretmanima

Najbolji rezultati se postižu kombinovanjem sa drugim tehnikama podmlađivanja i antiaginga. Tako da možemo kombinovati mezoterapiju bez igle sa nehirurškim fejsliftingom kojim se uklanjaju znaci starenja i propadanja kože i dodatno usporavaju.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJBOLJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, ANTIAEGINGA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA ORDINACIJA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.