Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija

Šta je ultrazvučna kavitacija?

Ultrazvučna kavitacija je revolucionarna metoda pomoću koje se na brz, jednostavan i bezbolan način uklanjaju masne naslage i celulit.

Trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme primenom Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

Ultrazvučna kavitacija predstavlja novu, nehiruršku metodu uklanjanja masnih naslaga i celulita. To je bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava preoblikovanje tela na brz i efikasan način i za vrlo kratko vreme. Metodom ultrazvučne kavitacije se deluje na lokalizovane masne naslage i njihovo uklanjanje se direktno odražava na smanjenje obima i preoblikovanje tela.

Najčešća mesta na telu gde se stvaraju masne naslage kojih je teško osloboditi se u butine, stomak, nadlaktice, unutrašnja strana kolena i grudi kod muškaraca. Ova metoda, nudi način da vratite svom telu nekadašnji izgled, a pri tom, ne ostavlja ožiljke, bezbolna je i ne zahteva oporavak nakon tretmana.

Muškarci takođe imaju koristi od primene ultrazvučne kavitacije. Česta pojava kod muškaraca je problem masnih naslaga na grudima poznat pod nazivom Ginekomastija.

Ovo je takođe odlična metoda za žene koje žele da preoblikuju svoje telo. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana a optimalni rezultati se očekuju nakon 2 do 5 tretmana. Iako ovo predstavlja revolucionaran način za preoblikovanje tela, nikako ne zamenjuje zdravu i pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, međutim znatno olakšava rešavanje masnih naslaga i celulita koji „odbijaju“ da nestanu. Ova metoda će pomoći kod preoblikovanja tela, promene Vašeg izgleda a samim tim pozitivno delovati i na vaše samopouzdanje.

 

Princip rada ultrazvučne kavitacije

Ova metoda radi na principu delovanja ultrazvučnih talasa na ćelije masnog tkiva. Ultrazvučni talasi deluju na membrane ćelija masti i izazivaju pucanje membrane. Nakon što se mast izlije u međućeliski prostora, hemiskom reakcijom u organizmu se na bezmasne kiseline i glicerol. Bezmasne kiseline se transportuju do jetre gde se razlažu i izbacuju iz organizma, dok se glicerol koji je rastvorljiv u vodi koristi kao izvor energije.

 

Trenutni i dugotrajni rezultati

Rezultai su vidljivi nakon prvog tretmana, obično po nekoliko centimetara u raznim obimima. Na rezultat mogu da utiču godine, metabolizam, hormonske promene, da bi se rezultati održali poželjno je nastaviti sa vežbanjem i pravilnom ishranom.

 

Da li je tretman bolan?

Većina ljudi smatra tretman vrlo prijatnim, bez neželjenih efekata. Neki osete toplotu za vreme tretmana, mađutim nema bola.

 

Saveti kojih se treba pridržavati

Važno je pre i posle tretmana unositi dovoljno tečnosti (vode) u organizam. Poznato je da voda pomaže eliminisanju masnoće iz organizma, stoga je unošenje dovoljno tečnosti u organizam od veoma velikog značaja za uspešno uklanjanje masnih naslaga iz organizma.

 

Koliko tretmana je potrebno?

Broj tretmana se odrđuje u zavisnosti od samog slučaja. Iako su rezultati vidljivi već posle prvog trretmana, za postizanje optimalnih rezultata, preporučuje se između 8 i 12 tretmana, naravna ove brojke mogu varirati pošto je svaki slučaj specifičan, ne postoje dva ista.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJBOLJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, ANTIAEGINGA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA ORDINACIJA U REGIONU KOJA NA RASPOLAGANJU IMA ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.