Bol u ručnom zglobu, upala tetiva – Tendonitis
19/02/2015
Sindrom karpalnog tunela
22/02/2015
Show all

Lipoliza

Šta je lipoliza?

Lipoliza predstavlja alternativu hirurškoj liposukciji i  jednu od najsavremenijih metoda za lečenje gojaznosti i celulita. Lipoliza je neinvazivna metoda kojom se bez hirurške intervencije razlažu i odstranjuju masti iz potkožnog tkiva. Specifična  frekvencija talasa, mast prvo pretvara u iz triglicerida u monogliceride, zatim u masne kiseline i glicerol. Bezmasne kiseline se transportuju do jetre gde se razlažu i izbacuju iz organizma, dok se glicerol koji je rastvorljiv u vodi koristi kao izvor energije.

Lipoliza je trenutno jedna od metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme primenom Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

Lipoliza je pokazala znatno bolje i dugotrajnije rezultate  od hirurške liposukcije u lečenju gojaznosti i celulita i sve češće se primenjuje kao dodatna metoda u hirurškoj liposukciji.

Lipoliza je bezbolan, neinvazivan, izuzetno efikasan i bezbedan proces. U toku tretmana pacijenti gube od 4 do 8 santimetara u obimu tretiranog dela tela. Prednost ove metode je lokalizovano dejstvo, mogućnost lokalne primene na mestima gde se stvara potkožno masno tkivo koje je izuzetno teško ukloniti, kao što su ruke, struk, bokovi, butine. Lokalizovano i selektivno dejstvo omogućava smanjivanje obima tamo gde je najpotrebnije i na taj način preoblikuje telo na brz, bezbedan i bezbolan način za veoma kratko vreme.

Lipoliza je metod oblikovanja tela, ne lečenja gojaznosti. Namenjena osobama koje nemaju problem sa preteranom gojaznošću, već nisu zadovoljne svojim izgledom usled masnih naslaga na delovima tela koje se teško skidaju, namenjena je problikovanju tela.

 

Kako izgleda tretman?

Tretman traje od 30 do 60 minuta u zavisnosti od svakog pacijenta ponaosob, ne izaziva iritaciju kože. U početku tretmana radi se venska i limfna stimulacija tretiranog mesta kako bi se povećala prokrvljenost, što dalje pospešuje eliminaciju masti koje se rastvaraju u toku tretmana. Tretmani se izvode pod nadzorom lekara, ne izazivaju neželjene reakcije.

Lipoliza se ne preporučuje u trudnoći i kod pacijenata sa pejsmejkerom.

 

Koliko tretmana je potrebno?

Tretmani se rade jednom nedeljno kako bi organizam imao dovoljno vremena da eliminiše masti iz međićelijskog prostora u koji dospevaju prilikom tretmana.

Obično se preporučuje pet tretmana u seriji, a po potrebi može se i produžiti ako postoji dalja potreba za skidanjem masnih naslaga.

Najistaknutija prednost lipolize u odnosu na ostale metode je mogućnost lokalizovane primene na masne naslage koje se formiraju na butinama, rukama, struku, bokovima koje je nemoguće odstraniti dijetama ili vežbama.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJBOLJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, ANTIAEGINGA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA ORDINACIJA U REGIONU KOJA NA RASPOLAGANJU IMA ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.