fbpx

Anticelulit tretmani

Najefikasniji anticelulit tretmani

Šta je celulit?

Za razliku od žena, vezivno tkivo je kod muškaraca smešteno paralelno s površinom kože, što manjim povećanjem broja masnih ćelija kod njih nije rezultat pojava udubljenja na koži. Kod žena, budući da je struktura vezivnog tkiva u vertikalnom položaju na površinu kože, višak masnih ćelija potiskuje kožu prema gore, vezivno tkivo više nije toliko elastično i suočavamo se s poznatim problemom zvanim celulit.

Najveći neprijatelj svake žene kad je izgled u pitanju je celulit.

Tu smo da Vam pomognemo!

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11 i 062/ 557-211 

Da bi se uspešno rešio problem celulita, takođe se preporučuje uklanjanje neki faktora koji utiču na njegovu pojavu kao što su:

  • Smanjena fizička aktivnost
  • Pušenje
  • Nepravilna ishrana
  • Stres

Učinite najbolje za Vaše telo i Vaš izgled jer leto je pred Vama! Rešite se celulita na najsavremeniji i najefikasniji način! Neka celulit i masne naslage budu prošlost!

Anticelulit paketi

Easy Paket

4 Anticelulit masaže

3 Shockwave tretmana

3 Limfne drenaže

CENA: 18000 din

Classic Paket

10 Anticelulit masaže

5 Shockwave tretmana

5 Limfne drenaže

CENA: 23000 din

Master Pro Paket

10 Anticelulit masaže

5 Shockwave tretmana

5 Limfne drenaže

3 Biostimulacije

CENA: 26000 din

INDIBA Tecar

INDIBA Active terapija predstavlja revolucionarnu terapiju u svetu koja funkcioniše na bazi aktivne ćelijske terapije, takozvanog proionic ® sistema (tecar tehnologija). INDIBA Active stimuliše regeneraciju tkiva i doprinosi uklanjanju celulita, zatezanju kože, podiže tonus mišića.

U oblasti neinvazivne estetske medicine, Indiba Deep je prvi regenerator kože i potkožnog tkiva koji radi na principu električnog prenosa, postajući tako jedina tehnologija koja optimizuje jonsku razmenu i balansira električni potencijal tkiva, utičući na tkivo i površinski i dubinski. Povećava lepotu kože iznutra, zateže, regeneriše, učvršćuje i eliminiše opuštenost kože iznutra.

Ključ uspeha INDIBA Active terapije je u spefičnoj frekvenciji rada aparata od 448Khz koja ima trostruki efekat na oštećena tkiva: Aktivacija ćelijske biostimulacije, stimulacija vaskularizacije – mikrocirkulacije, Hiper termički efekat – hiperaktivacija ćelije.

Terapija je neinvazivna i suštinski predstavlja prenos visokofrekventne elektromagnetne energije na tkiva.

Najznačajnije funkcije aparata kad je u pitanju mršavljenjei anticelulit su:

  • Biostimulacija – aktivacija metabolizma, kolagena i fibroblasta

  • Mikrocirkulacija – povećanje metabolizma, protok krvi i odvodnjavanje

  • Hiperaktivacija – detoksikacija tkiva, uklanjanje masti i regeneracija kolagena

Anticelulit masaža

Glavni cilj anticelulit masaže je rastresanje kože i potkožnog tkiva, te pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije, ali to nije primarni cilj ove masaže.

Trajanje jedne masaže, obe noge je 30-40 minuta. Trajanje serije: 10 dana uzastopno počevši оd 5. ili 6. dana od početka menstruacije (hormonski status u prvoj polovini ciklusa olakšava izlučivanje vode i svega ostalog što se pokrene anticelulit masažom – nataloženih masti i u njima vezanih štetnih materija, а i iz razloga da započeta serija ne bude prekinuta menstruacijom). Za oprimalne rezultate, potrebno je uraditi najmanje 3 serije.

Shockwave terapija

Terapija shockwave talasi koriste kinetičku energiju, koja se posebnom tehnologijom pretvara u akustični talas velikog pritiska za tretiranje dva najveća uzroka za pojavu celulita kod žena: fibrozu vezivnog tkiva oko koje se gomilaju masne naslage i protruziju masnoće u donje slojeve dermisa.

Mehanički utiče na vibriranje tkiva u celulitom zahvaćenim delovima tela poboljšavajući pri tom izgled kože, te se postiže efekat zatezanja vezivnog tkiva čime se pospešuje elastičnost.

Limfna drenaža

Limfna drenaža predstavlja ubrzani metod čišćenja i detoksikacije  limfnog sistema. U zakrčenom limfnom sistemu, limfna tečnost je gusta, tečnost puna toksina i nije u mogućnosti da nesmetano cirkuliše i eliminiše toksine iz organizma.

Gojaznost i celulit su posebni medicinski i estetski problem savremenog sveta koji se uz ostale metode uspešno tretiraju i pomoću limfne drenaže. Ovim postupkom uklanja se višak tečnosti iz tkiva. Ovo predstavlja prvi korak u borbi protiv celulita, a blagotvorno dejstvo drenaže je i poboljšanje izgleda kože.

BTL uređaj takozvane “čizme” rade po principu pneumatske-preso terapije. Specijalni aplikatori – manžete sačinjene od više preklapajućih komora pružaju laganu masažu koja podstiče prirodnu cirkulaciju limfe kroz telo. Limfna masaža sa BTL uređajem će vam dati potpuno bezbolan, neinvazivan tretman izbacivanja suvišne limfe.

Poliklinika Galetić je tu za Vas

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 ili nas kontaktirajte putem emaila

Call Now Button