ZGLOBOVIMA LIGAMENTIMA MIŠIĆIMA

ZGLOBOVIMA LIGAMENTIMA MIŠIĆIMA

slika1Naše dugogodišnje iskustvo i velika serija pacijenata sa povređenim ligamentima kolena, skočnog zgloba i ramena garancija su potpunog izlečenja. S obzirom da je danas izuzetno retko i teško videti USPEŠAN NAČIN LEČENJA LIGAMENATA a isto tako i dijagnostike takvih povreda, mi smo došli maltene do savršenstva u terapiji koja daje izuzetne rezultate i veoma brzo osposobljava pacijente i omogućuje sportistima brz povratak na teren.

slika2Patentirali smo i objavili mnoge radove vezane za veoma efikasan i jedinstven metod lečenja kod povreda i pucanja (rupture) AHILOVE TETIVE kao i hroničnih bolova u ovoj najvećoj tetivi u ljudskom telu. Serija od 2500 uspešno lečenih pacijenata su najbolji dokaz.

Imamo daleko najveću tradiciju i statistiku IZLEČENJA BOLNIH PREPONA bez operacije i sa vrlo kratkom rehabilitacijom. Uspeh garantuje stabilizaciju prepona bez bolova za sva vremena. Naši pacijenti sa ovakvim povredama su među najpoznatijim sportistima u našoj Zemlji i šire.

Suština terapije su zajednička iskustva brazilskih i argentinskih doktora sportske medicine i dr Vladimira Galetića -dugogodišnjeg lekara fudbalske reprezentacije naše zemlje i brojnih sportskih klubova. Po tome smo poznati u ovom regionu.

Povrede i profesionalna OŠTEĆENJA LAKTNOG ZGLOBA koje daju dugotrajne i snažne bolove su za nas postali imperativ za izlečenje. Paralelno sa ovakvom patologijom možemo spomenuti i mnoge tenisere i sportiste koji su čak napustili uspešne karijere zbog teškog i specifičnog oštečenja tetiva i ligamenata zgloba lakta. Naša doktrina lečenja je kombinacija najnovijih aparata, akupunkture i shock wave terapije radijalnim udarnim talasima.

slika3