Antistres relax program

NOVO- Antistres relax program

bb

h

bSvakodnevne male količine stresa mogu u mnogočemu da naškode našem fizičkom i psihičkom zdravlju, ali ukoliko povremeno  nalazimo određene ventile za oslobađanje od stresa, nakupljenu negativnu energiju i stres će naš organizam mnogo lakše podneti . Jedan od najboljih načina za oslobađanje od stresa je antistres masaža.

Opuštajuća masaža često je jedini način da naši mišići, pleća, ali i napeti nervi preguraju dan i izdrže sve obaveze koje nam svakodnevni život nameće – kuća, porodica, posao, stresa ima sa svih strana. Mirišljava ulja i vešte ruke stručnog kadra naše Poliklinike umeju da deluju na Vas sasvim magično, čineći da se osećate potpuno preporođeno!

Makar na 30 min zaboravite na užurbani svakodnevni život i obaveze, prepustite se i odlutajte mislima – a bol i napetost biće (kao) rukom odnešene.

To nije sve!

oDa bi ugodjaj bio kompletan i kako bi Vam omogućili da mislima odlutate khu najlepše tropske predele nakom antistres masaže jos dodatnih 30 min uživaćete u našoj hidromasažnoj terapiji sa mirisima mora,sa čak 3 različita programa.

Svakome je potreban ventil,beg od stvarnosti i problema koji su postali deo naše svakodnevnice.

Fantastična cena od samo 2500 za kompletan antistres relax program.

 

Otputujte i makar sat vremena dozvolite svojoj mašti da ponovo oživi,a svoje probleme ostavite na pragu naše Poliklinike.

JER VI STE TO ZASLUŽILI