Bone-up

Bone Up predstavlja proizvod koji u sebi sadrži najbezbedniji elementarni kalcijum sa dvai po puta većim stepenom iskorišćenosti od kalcijum karbonata.

 

 

BONE-UP ZA EFIKASNU PREVENCIJU I TERAPIJU OSTEOPOROZE.Bone-up

Sačuvajte vaše kosti u skladu sa prirodom.

BONE UP FORMULA URADJENA JE SA PUNIM SPEKTROM SVIH POTREBNIH
NUTRIJENATA ZA PRIRODNU IZGRADNJU VAŠIH ZDRAVIH KOSTIJU.
BONE UP JE KLINIČKI ISPITAN I PROVEREN. BONE UP PREDSTAVLJA JEDAN
OD NAJPRODAVANIJIH PROIZVODA NA IZBIRLJIVOM TRŽIŠTU ZAPADNE
EVROPE I SAD, VEĆ DUŽI NIZ GODINA

Dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim
klinikama.

Joint Health Proprietary Blend, zaštićena mešavina koja sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena kurkume. Izolovani proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa.

slika58

JOINT MD predstavlja revolucionarnu formulu i najnoviji pristup u terapiji oštećenja hrskavice sa potvrdjenim
kliničkim rezultatima!!!

Daje 300% BRŽE I BOLJE rezultate od max primenjenih doza glukozaminosulfata.

Sa jedinstvenim sastavom(JOINT SUPORT+ JOINT HEALTH + JOINT GUARD) i hijaluronskom kiselinom koja daje najbolje rezultate u reparaciji hrskavičnog tkiva.

Snažno deluje na oštećene zglobove vršeći njihovu regeneraciju i smanjujući njihovu ukočenost dok zdravim zglobovima daje neophodnu čvrstinu, pokretljivost i elastičnost

BRŽI REZULTATI

Osobe koje imaju bolove u zglobovima veoma dobro znaju koliko to može da otežava svakodnevni život i čini ga veoma frustrirajućim. Dosadašnji terapijski rezultati na ovom polju su bili veoma skromni tj. sve do pojave JOINT MD, koji je napravio novi pristup u terapiji oboljenja hrskavičnog tkiva i pokazao do sada najbolje rezultate i za samo 14 dana postigao PUN TERAPIJSKI EFEKAT, što se može videti na dole prikazanom dijagramu.