Oblikovanje tela – Elektrostimulacija

Elektrostimulacija – Biostimulacija – predstavlja korišćenje brojnih modaliteta električne struje koji se dobijaju pomoću modernih elektronskih uredjaja u terapijske svrhe.

Elektroterapija izaziva dilataciju (širenje) krvnih sudova i pojačava cirkulaciju krvi i limfe, pri čemu se povećava trofika tkiva i pospešuje reapsorpcija edema i smanjenje otoka.

Na taj način smanjuje se zapaljenski proces  i pomaže da se odstrane faktori koji dovode do bola. 

 

OSTVARITE I DO 50% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

Primenom ove četiri metode postižu se fantastični rezultati za kratko vreme.

 

Elektrostimulacija (Biostimulacija) kao metoda za oblikovanje tela

Elektrostimulacija mišića je terapija za oblikovanje tela, redukciju celulita i generalno za mršavljenje. Elektrostimulatori funkcionišu tako što preko elektroda postavljenih na telo do mišića dolaze strujni impulsi i izazivaju kontrakciju mišića. Ti električni impulsi, koji nisu neprijatni, dovode mišiće u stanje rada. Za kontrakciju mišića je potrebna energija. Ta energija se dobija iz glikogena i rastvaranjem okolnih masnih naslaga. Primenom elektrostimulacije mišića se postiže smanjenje obima delova tela za dva do tri centimetra u struku, bokovima, natkolenicama…

Oblikovanje tela – Elektrostimulacija (Biostimulacija), trenutno je metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme, uz primenu Ultratone Futura Pro koji je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Saznajte više…

Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to za kratko vreme, pre nego što se umori. Sa Futura Pro tehnologijom možemo postići veću i dužu aktivnost tih mišića.

Sa biostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi sa promenljivim sekvencama mogu dostići grupe mišića za čiju je aktivaciju potrebno 45 minuta intenzivnog rada, u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju.

Aparat je biostimulator, ne stimulator, jer deluje na kardiovaskularni sistem, limfni sistem, tkiva i mišiće. Obični stimulatori elektrodama šalju impulse samo mišićima, Futura Pro biostimulacija deluje na ceo sistem.

 

Mršavljenje i oblikovanje

Ova kategorija ima 5 Programa

Instant Inchloss (Ultrafast) – NEPOSREDNI GUBITAK CENTIMETARA (Ultra brza)

Ovaj Program je za brzo gubljenje obima i rezultat možete očekivati već nakon prve terapije. Signali i talasi koji se izmenjuju deluju na odstranjivanje suvišne tečnosti, masno tkivo se stisne i mišići se napnu za brzi gubitak obima oko stomaka, bokova, butina i struka.

Slimming Weight Loss – MRŠAVLJENJE GUBLJENJE TEŽINE

Ovaj Program treba kombinovati sa zdravim načinom ishrane koji je namenjen mršavljenju. Kombinacija kontrolisanog unosa kalorija i masnoća sa koncentrisanom Bioptičkom Ultratrone stimulacijom će ubrzati gubljenje težine i centimetara. Telo će se preoblikovati, koža će biti napeta, mišići će postati čvršći, toksini će se izlučiti. Povećana fizička pripravnost tela će klijentu olakšati održavanje gubitka težine i poboljšaće se energetsko stanje.

Anti Cellulite (For women only) – ANTI CELULIT (samo za žene)

Ovaj Program se može kombinonati sa kremama protiv celulita, kako bi se smanjivanje celulita još više pojačalo. Ova sekvencijalna stimulacija olakšava razbijanje masnoga tkiva i njegovo uklanjanje sa nežnim pumpanjem limfnog sistema.

Fat to Muscle – MASNOĆA U MIŠIĆ

Ovaj Program je razvijen za smanjivanje masnoće i povećanje mišičnog tonusa i fizičke pripravnosti u predelima, gde se nakupila masnoća umesto mišića. Ova sekvencijalna stimulacija podstiče spora tanka mišićna vlakna i istovremeno pomaže pri smanjivanju masnoga tkiva. Može se kombinovati sa kremama za mršavljenje, tonus, gubljenje masnoće, tako da je još delotvorniji.

Postnatal Slimming (For women only) – MRŠAVLJENJE NAKON POROĐAJA (samo za žene)

Ovaj Program je napravljen za gubljenje težine i obima, razbijanje suvišne masnoće i zatezanje oslabljenih mišića nakon porođaja. Može se upotrebiti na stomaku nakon obavljenog lekarskog pregleda nakon porođaja, tek kada se krvarenje zaustavi. To je obično 6 nedelja nakon porođaja. Preporučujemo da se klijent posavetuje sa svojim lekarom.

 

Toning – oblikovanje

Oblikovanje ima 7 Programa.

Workout – VEŽBANJE

Primena ovog programa će brzo transformisati  mišiće, poboljšati tonus, fitness i snagu, tako da će telu dati vitkiji i zdraviji izgled.

 Deep Muscle Tone – DUBOKI MIŠIĆNI TONUS

Široki impulsi i dugi intervali stimulacije u ovom Programu dosežu mišiće koji se sa običnim fizičkim vežbama ne mogu dostignuti. Trenutno aktiviranje tih velikih mišića važnih za oblikovanje tela, nam omogućuva brze i odlične rezultate pri mršavljenju i oblikovanju tela.

Skin Lift & Tone – PODIZANJE & TONUS KOŽE

Ovaj Program je napravljen za stimulaciju slojeva kože sa sekvencama za obnavljanje elastičnosti kože, za pojačanje proizvodnje kolagena i elastina, ubrzava se protok krvi i s tim reoksigenizacija kože i ubrzava se uklanjanje toksina kako bi koža postala glatka i čvrsta .

Bust lift – PODIZANJE GRUDI (za žene) / Pectoral tone TONUS GRUDNIH MIŠIĆA (za muškarce)

Ovaj program je napravljena za oblikovanje, podizanje i jačanje grudnih mišića i za podmlađivanje kože na grudima. Rezultat je čvrste i zategnute grudi.

Postnatal Toning – ZATEZANJE MIŠIĆA NAKON POROĐAJA (samo za žene)

Ovaj Program je napravljen za obnavljanje mišićne elastičnosti i tonusa nakon porođaja i za smanjenje masnih zaliha. Može se upotrebiti na stomaku nakon obavljenog lekarskog pregleda nakon porođaja, tek kada se krvarenje zaustavi. To je obično 6 nedelja nakon porođaja. Preporučujemo da se klijent pre terapije posavetuje sa svojim lekarom.

Pelvic Floor Toning – OBLIKOVANJE KARLIČNOG DNA

Ovaj program kombinuje specifični raspored nalepnica za ojačanje i obnovu mišića karličnog dna za obnovu elastičnosti i nosivosti mišića  vitalnih organa. To je idealna terapija za žene koje uglavnom sede i koje trebaju delotvornu reedukaciju stimulacije mišića karličnog dna i to bez zahtevnog i dugotrajnog fižičkog vežbanja.

Posture – STAS

Niske frekvencije i dugo trajanje stimulacije će ojačati i oblikovati spora crvena mišićna vlakna i tako obnoviti ravnotežu u telu i na taj način smanjiti napetost i omogućiti mladolik i vitak stas. Dobro vežbanje mišića, koji su važni za stas, je veoma važno i za sprečavanje krivljenja kičme i problema sa zglobovima kod starije populacije.

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211