Mršavljenje nakon porođaja

mršavljenje nakon porodaja

 

Mršavljenje nakon porođaja je za većinu žena vrlo težak zadatak. Tokom trudnoće žene dobijaju u proseku oko petnaestak kilograma. Nakon porođaja izgube oko pet kilograma dok je ostatak često prilično teško skinuti.

Prilikom trudnoće, uvećanje telesne težine je normalno i nekolicina žena te kilograme postepeno gubi nakon porođaja, međutim velik je broj onih koji imaju poteškoće u skidanju kilograma. Mnoge žene pokušavaju pronaći način kako se vratiti na težinu prije trudnoće.

Da bi se izgubili kilogrami nakon trudnoće veoma je važno kombinovatiuravnoteženu ishranu sa vežbanjem. Vežbanje je od ključnog značaja pošto poboljšava kardiovaskularni sistem i sprečava nagomilavanje masnih naslaga.

Pored vežbanja tako postoje estetske procedure koje mogu pomoći i ubrzati gubljenje kilograma nakon trudnoće i doprineti bržem vraćanju ranijeg izgleda.

Poliklinika Galetić jedina u regionu primenjuje kombinaciju više različitih fizikalnih procedura koje daju zajedno najbolje efekat i rezultate. Kombinacijom Kavitacije,  Lipolize,  Biostimulacije i  kompjuterskog jačanja mišića, postižemo smanjenje obima kukova, bedara, stomaka i butina i do 10 CENTIMETARA!

 

OSTVARITE DO 40% POPUSTA NA TRETMANE MRŠAVLJENJA I OBLIKOVANJA TELA!

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

JUNIOR PAKET – 6 UZ Kavitacija-lipoliza + 15 Bio stimulacija – POPUST 40%

  • tonifikacija nakon porođaja
  • tonifikacija karličnog dna
  • mršavljenje nakon porođaja
  • zatezanje kože

 

SENIOR PAKET – 9 UZ Kavitacija-lipoliza + 23 Bio stimulacija – POPUST 40%

  • tonifikacija nakon porođaja
  • tonifikacija karličnog dna
  • mršavljenje nakon porođaja
  • zatezanje kože

Metoda koja daje najbolje rezultate za najkraće vreme i kojom nabolje utičemo na mršavljenje – oblikovanje tela, gubljenje potkožnog masnog tkiva, celulita i zatezanje kože  je primena Ultratone Futura Pro aparata koji je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Saznajte više…

Biostimulacija

SET_8198 copy1Ultratone Futura Pro aparat ima 44 oblika biostimulacijskih impulsa, dok drugi slični aparati imaju tek 6-12 impulsa, a još važnije je da se tokom samo jednog minuta promeni 150.000 programskih faza, koje stalno upošljavaju nove grupe mišića. Izborom odgovarajućih mišića za oblikovanje lica ili tela, terapeut ciljanim postavljanjem elektroda pokreće prave mišiće, nudeći vežbanje bez stresa i umaranja.

Tokom običnog vežbanja, mišić aktivira samo do 50-60% svog potencijala i to za kratko vreme, pre nego što se umori. Sa Futura Pro tehnologijom možemo postići veću i dužu aktivnost tih mišića.

Sa biostimulacijom i pravilno postavljenim elektrodama na telu, precizno programirani elektronski impulsi sa promenljivim sekvencama mogu dostići te mišiće u sekundi! Zapravo, upravo ovi teško dostupni veliki mišići prvi reaguju na električnu biostimulaciju. Saznajte više…

 

Ultrazvučna kavitacija

kavitacijaUltrazvučna kavitacija predstavlja novu, nehiruršku metodu uklanjanja masnih naslaga i celulita. To je bezbolna i neinvazivna metoda koja omogućava preoblikovanje tela na brz i efikasan način i za vrlo kratko vreme.

Najčešća mesta na telu gde se stvaraju masne naslage kojih je teško osloboditi se u butine, stomak, nadlaktice, unutrašnja strana kolena i grudi kod muškaraca. Ova metoda, nudi način da vratite svom telu nekadašnji izgled, a pri tom, ne ostavlja ožiljke, bezbolna je i ne zahteva oporavak nakon tretmana.

Ovo je takođe odlična metoda za žene koje žele da preoblikuju svoje telo. Rezultati su vidljivi već posle prvog tretmana a optimalni rezultati se očekuju nakon 2 do 5 tretmana. Iako ovo predstavlja revolucionaran način za preoblikovanje tela, nikako ne zamenjuje zdravu i pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, međutim znatno olakšava rešavanje masnih naslaga i celulita koji „odbijaju“ da nestanu. Ova metoda će pomoći kod preoblikovanja tela, promene Vašeg izgleda a samim tim pozitivno delovati i na vaše samopouzdanje. Saznajte više…

 

Lipoliza

lipoliza1Lipoliza predstavlja alternativu hirurškoj liposukciji i  jednu od najsavremenijih metoda za lečenje gojaznosti i celulita. Lipoliza je neinvazivna metoda kojom se bez hirurške intervencije razlažu i odstranjuju masti iz potkožnog tkiva. Specifična  frekvencija talasa, mast prvo pretvara u iz triglicerida u monogliceride, zatim u masne kiseline i glicerol. Bezmasne kiseline se transportuju do jetre gde se razlažu i izbacuju iz organizma, dok se glicerol koji je rastvorljiv u vodi koristi kao izvor energije.

Lipoliza je bezbolan, neinvazivan, izuzetno efikasan i bezbedan proces. U toku tretmana pacijenti gube od 4 do 8 santimetara u obimu tretiranog dela tela. Prednost ove metode je lokalizovano dejstvo, mogućnost lokalne primene na mestima gde se stvara potkožno masno tkivo koje je izuzetno teško ukloniti, kao što su ruke, struk, bokovi, butine. Saznajte više…

 

Limfna drenaža pomoću Ultratone Futura Pro kavitacija 1aparata  

Revolucionarna metoda pomoću koje se na brz, jednostavan i bezbolan način uklanjaju masne naslage i celulit i vrši limfna drenaža.

Ultratone Futura Pro aparat je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211