Šta je limfna drenaža?

limfna drenaža

Limfna drenaža predstavlja ubrzani metod čišćenja i detoksikacije  limfnog sistema. U zakrčenom limfnom sistemu, limfna tečnost je gusta, tečnost puna toksina i nije u mogućnosti da nesmetano cirkuliše i eliminiše toksine iz organizma.

Gojaznost i celulit su posebni medicinski i estetski problem savremenog sveta koji se uz ostale metode uspešno tretiraju i pomoću limfne drenaže. Ovim postupkom uklanja se višak tečnosti iz tkiva. Ovo predstavlja prvi korak u borbi protiv celulita, a blagotvorno dejstvo drenaže je i poboljšanje izgleda kože.

Limfna drenaža se može sprovoditi manuelno, masažom i pomoću aparata. Trenutno aparat koji najbolje vrši limfnu drenažu je Ultratone Futura Pro.

Tretmani limfne drenaže se sprovode u trajanju od po sat vremena, retko kada se radi tokom dužih vremenskih intervala i u toku tretmana potrebno je sprovoditi svaki dan. Uz metode limfne drenaže mogu se uključiti i medode elektrostimulacije.

 

Poliklinika Galetić jedina kombinuje sve četiri najefikasnije metode za uklanjanje celulita. To su Shockwave terapija, Anticelulit Masaža, Kompjutersko jačanje mišića i Biostimulacija sa pratećim programima.

Primenom ove četiri metode postižu se fantastični rezultati za kratko vreme. 

 

OSTVARITE OD 30 DO 35% POPUSTA NA TRETMANE LIMFNE DRENAŽE!

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

PAKETI ZA TRETMANE LIMFNE DRENAŽE

EASY PAKET – 8 Masaža + 3 Air Leggy – vakum + 5 Bio stimulacija – POPUST 30%

  • limfna drenaža

PRO PAKET – 10 Masaža + 3 Air Leggy – vakum + 7 Bio stimulacija  POPUST 35%

  • limfna drenaža

 

Šta je limfa?

Limfni sistem je put kojim tečnost iz međućeliskog prostora može oticati u krv. Najznačajnije je da da limfni sudovi iz tkiva mogu prenositi belančevine i velike čestice koje se ne transportuju i ne mogu se ukloniti direktnom apsorpcijom u kapilarnu krv. Ovo uklanjanje belančevina iz tkiva je izuzetno važno za funkcionisanje i zdravlje organizma.  Protok limfe kroz limfne čvorove uklanjaju se bakterije i druge štetne čestice, a sami limfni čvorovi imaju ključnu ulogu kada je u pitanju imunitet organizma.

 

Šta se postiže limfnom drenažom?

Limfnom drenažom postižu se sledeći efekti:

  • Detoksikacija organizma
  • Poboljšanje cirkulacije
  • Prevencija i ublažavanje otoka kod „umornih i teških nogu“
  • Bolja ishrana i regeneracija tkiva
  • Prevencija pojave i otklanjanje celulita
  • Poboljšanje ukupnog imunološkog stanja organizma

 

Manuelna limfna drenaža1 

Predstavlja specifičnu vrstu masaže, preriodično i lagano potiskivanje tkiva kojim se stimuliše kretanje limfe u cilju smanjivanja i sprečavanja limfnog zastoja. Limfnom drenažom postiže se ravnoteža tečnosti u organizmu i stimuliše ošte bolje stanje organizma. Manuelna limfna drenaža se primenjuje u estetskoj terapiji pošto utiče na bolji izgled kože. Koristi se u tretmanu protiv bora, strija, akni, ublažavanju ožiljaka i kod mršavljenja. Izuzetno je delotvorna kod uklanjanja celulita jer eliminacijom tečnosti iz vezivnog tkiva utičemo na bolju opskrbljenost ćelija hranljivim materijama a istovremeno eliminišemo toksine iz organizma.

 

Limfna drenaža pomoću Ultratone Futura Pro kavitacija 1aparata  

Revolucionarna metoda pomoću koje se na brz, jednostavan i bezbolan način uklanjaju masne naslage i celulit i vrši limfna drenaža.

Ultratone Futura Pro aparat je jedinstveni kompletni sistem za lice i telo i jedini sistem u svetu koji radi na principu upotrebe bioelektričkih struja identičnih onima koje proizvodi ljudsko telo. Utratone je jedinstven aparat u ovom regionu, daje najbolje rezultate kod rešavanja problema poput celulita, mršavljenja, zatezanja mišića, relaksacije mišića, svih estetskih nehirurških metoda. Ultratone predstavlja zaista nešto najbolje, nema ničeg sličnog na tržištu jer je Ultratone proizvod avangarda dizajna, istraživanja i nove tehnologije koji daje zagarantovane rezultate. Saznajte više…

 

ULTRATONE FUTURA PRO PREDSTAVLJA TRENUTNO NAJEFIKASNIJI I JEDINI APARAT KOJI JE OMOGUĆAVA TRETMANE MRŠAVLJENJA, OBLIKOVANJE TELA, SMANJIVANJE BORA, ZATEZANJE KOŽE, LIPOLIZE, KAVITACIJE I JOŠ MNOGO TOGA, NA JEDNOM MESTU!
 

 POLIKLINIKA GALETIĆ JE JEDINA MEDICINSKA USTANOVA U REGIONU KOJA POSEDUJE I KORISTI ULTRATON FUTURA PRO APARAT.

Zakažite svoj pregled i tretman na telefone:
021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211