Komentari zadovoljnih pacijenata

Komentari zadovoljnih pacijenata

Sandra SmitZadovoljni pacijenti Poliklinika Galetić

Moje prvo iskustvo sa Poliklinikom Galetić je bilo pre 5g kada mi je napukla tetiva na desnoj ruci i došlo je do suženja carpal tunela.S obzirom na posao kojim se bavim,desna ruka mi je neophodna i Dr. Vladimir mi je prepisao terapiju koja je bila veoma uspešna.Danas nemam nikakvih problema sa rukom i mogu da radim posao koji volim.Moj drugi problem se desio ove godine,repurtura hrskavice isto na desnoj ruci i to je rešeno.Osoblje koje radi,medicinske sestre su jako ljubazne,uvek nasmejane,na neki način osećam se na poliklinici kao kod kuće. Svima toplo preporučujem polikliniku Galetić jer su meni stvarno spasili ruku.Veliko hvala još jednom

Anja Radić

Dugo već koristim usluge Poliklinike Galetić, od masaža,preko terapija pa sad skoro sam uzela anticelulit paket i kao i uvek sam prezadovoljna. Kad god idem kod njih imam utisak kao da idem kod prijatelja a ne kod doktora. Hvala Vam!!!!

 Dobrila Martinov

Zadovoljni pacijenti Poliklinika Galetić

Imala sam nesreću da se moji ukućani i ja, kao i moji prijatelji, povređujemo i sreću da se u takvim okolnostima obratimo za pomoć dr Vladimiru Galetiću. Dr Galetić je u svakom od tih slučajeva, zahvaljujući svom stručnom znanju i dragocenom iskustvu sticanom kroz praksu i usavršavanje, delovao na pravi način, tako da su sve naše povrede izlečene efikasno i bez ikakvih posledica. Pored medicinskih tretmana u njegovoj odrinaciji smo uvek nailazili na ono što je svakom pacijentu podjednako važno – ljubaznost,  toplu ljudsku reč i ohrabrenje od njega lično i od celog  njegovog stručnog tima.

  Дејан Куриџа

тренер и власник ФК Миланело

Zadovoljni pacijenti Poliklinika Galetić

доктору дугујем што се данас бавим спортом

Veliki pozdrav za doktora Galetića..da nije bilo doktora nikad se više nebi vratio fudbalu posle teške povrede…mnogo sam mu zahvalan,za ceo život…i danas posle 20godina od povrede igram i treniram decu bez bolova u kolenu…jedan je dr.Galetić!!!

 

Bilja Milić

Želim da se zahvalim dr. Galetiću što mi je omogućio da danas normalno funkcionišem i uživam u čarima svakodnevnice, koja je do skoro bila za mene misaona imenica.

Naime pre 2-3 godine sam imala veliki problem sa kolenom, nisam mogla da hodan, čim napravim nagli pokret imala sam užasne bolove, prošla skoro sve lekare koji su me slali na terapiju strujom, nisu se udubljiivali u samu problematiku. Kad sam došla u Polikliniku Galetić prvo iznenadilo me je što su bili neverovatno ljubazni a nisu skupi,

I kada su me pregledali, sklopili su moguće i nemoguće sve terapije su kombinovali samo da mi pomognu. Napravili su posebnu kombinaciju terapija SAMO ZA MENE!!!

U početku sam bila skeptična, ali posle samo par tretmana sam osetila veliko olakšanje. Kad smo završili sa terapijama ja sam kao preporidjena i što je najvažnije bola nema!!! Moje tople preporuke!!!! Vratili su mi moj život i omogućili mi da stvarno zaboravim šta znači bol!!!!

 

Vlada Lužaić

2779

Želim da se zahvalim Poliklinici Galetić. Hroničan bol u ledjima je neverovatna stvar jer svaki dan Vam traje kao godina. Ne možete da se sagnete, ustanete, i jednostavno sam se vremenom navikao na bol. Dr. Galetić je naravno našao terapiju koja je rešila moj problem. 5 godina kasnije funkcionišem normalno, ništa me ne boli. Postignut je trajni efekat, i zauvek sam se rešio bola u ledjima. Jedna je Poliklinika Galetić.