INDIBA TECAR Metoda – Aktivna ćelijska terapija

INDIBA TECAR terapija

INDIBA TECAR terapija predstavlja revolucionarnu terapiju u svetu koja funkcioniše na bazi aktivne ćelijske terapije, takozvanog proionic ® sistema (tecar tehnologija). INDIBA TECAR smanjuje bol, vraća funkciju i pokretljivost zglobova, normalizuje mišićni tonus i elastičnost.u isto vreme drenažni efekat pomaže u smanjenju zapaljenjskih procesa.


Stotine hiljada pacijenata u svetu dnevno leči se INDIBA TECAR terapijom. Klinički dokazani rezultati su ubrzanje prirodnog procesa izlečenja, smanjenje bola već nakon prvog tretmana. Ovaj siguran i izuzetno efektivan metod lečenja i oporavka prihvaćen je i od strane elitnih sportista.

Poliklinika Galetić Vam predstavlja jedinstvenu i revolucionarnu terapiju pod nazivom INDIBA TECAR. Terapija funkcioniše na principu takozvanog Proionic sistema aktivne ćelijske terapije. Efekti INDIBA TECAR terapije:
 • Eliminacija bola
 • Vraćanje funkcije i pokretljivosti zglobova
 • Normalizacija mišićnog tonusa i elastičnosti
 • Drenažni efekat – smanjenja upalnih procesa 
Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 i 063/77-15-003 

ZAKAŽITE PREGLED / TERAPIJU

Zašto INDIBA TECAR terapija?

INDIBA TECAR značajno ubrzava prorodni proces izlečenja i smanjuje bol već nakon prvog terapijskog tretmana. Izuzetno je efikasan u lečenju mišićnih i koštanih trauma i jednako efikasan u kozmetičkoj primeni.Prednost INDIBA Active terapije ogleda se u dubokom terapijskom delovanju koje dopire duboko unutar tkiva na tretiranom području i time značajno ubrzava prirodne procese regeneracije ćelija u tkivima i deluje anti-inflamatorno.

 

Ključ uspeha INDIBA Tecar terapije je u spefičnoj frekvenciji rada aparata od 448Khz koja ima trostruki efekat na oštećena tkiva: Aktivacija ćelijske biostimulacije, stimulacija vaskularizacije – mikrocirkulacije, Hiper termički efekat – hiperaktivacija ćelije. Terapija je neinvazivna i suštinski predstavlja prenos visokofrekventne elektromagnetne energije na tkiva.

 

Primena INDIBA TECAR terapije13151292_271673043175524_917871301_n

Terapija je našla svoju primenu u neurologiji, reumatologiji, fizikalnoj terapiji, ortopediji i lečenju sportskih povreda kao i u kozmetičkim tretmanima.

Najefikasniju primenu INDIBA terapija nalazi u:
 • Fizikalna terapija kod portskih povreda kao i preventivni tretmani pred velike takmičarske napore
 • Rehabilitacija nakon raznih operativnih zahvata i ubrzanje zarastanja tkiva i poboljšanje pokretljivosti zglobova
 • Bolovi u leđima i vratu kod cervikalnog sindroma, lumbaga i išijasa
 • Reumatskih stanja osteoartritisa i periartritisa
 • Povreda zglobova poput burzitisa, hondromlacije patele...
 • Povrede i bolovi mišića i tetiva, tendonitisa, istegnuća
 • Bolova u kolenu i potkolenici
 • Bolova u peti, plantarni fascitis...
 • Problem pelvičnog dnaetičkih hirurških zahvata
 • Estetski tretmani eliminacije celulita i rehabilitacija nakon kozmetičkih hirurških tretmana

Pozitivan napredak vidljiv je već nakon primene prvog tretmana, kod 85 posto pacijenata, regeneracija tkiva, povećanje pokretljivosti zglobova i ekstremiteta, obnavljanje- regeneracija tkiva i ubrzanje izlečenja.

 

U poređenju sa klasičnim elektroterapijskim procedurama, primena INDIBA terapije ubrzava izlečenje za tri do pet puta. Bezbedan je za primenu i kod osoba koje imaju metalne implante.


Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 ili nas kontaktirajte putam emaila

ZAKAŽITE PREGLED / TERAPIJU