Hijaluronski fileri za usne

Hijaluronski fileri za usne

HIJALURONSKI FILERI ZA USNE

 

hijaluronski fileri za usne

Hijaluronski fileri za usne su proizvodi na bazi hijaluronske kiseline koja predstavlja sastavni deo kože. Vremenom se sadržaj hijaluronske kiseline u koži smanjuje.

Postoji više različitih proizvoda na bazi prirodne i sitentičke hijaluronske kiseline. Noviji proizvodi na bazi hijalurona sadrže modifikovanu molekularnu strukturu koju karakteriše sporija razgradanja. Time se postiže da kozmetički rezultati traju i do devet meseci duže a alergijske reakcije ne postoje.

Da li su hijaluronski fileri štetni?

Dokazano je da hijaluron potpuno prirodan preparat, i ako proveravate hemijski sastav proizvoda, verovatno ste nekad – barem pri kupovini antiejdžing (antiageing) krema – naišli na pojam hijaluronska kiselina.

Ta prirodna supstanca, koja se nalazi u svim živim organizmima, s razlogom se koristi u antiejdžing preparatima: njeni molekuli, koje se nalaze u vezivnom tkivu kože, spajaju se s kolagenom i elastinom te tako poboljšavaju tonus kože.

Hijaluronska kiselina prisutna je u dermatološkim i kozmetičkim tretmanima još otkako je otkriveno da je u dečjoj koži ima više nego kod starijih osoba, odnosno, da je s godinama ćelije sve manje proizvode – što konačno dovodi do pojave bora

 Gubitak se može nadoknaditi sistemskim korišćenjem kozmetičkih preparata na bazi hijaluronske kiseline, ali blic-efekt postiže se samo na jedan način:

inekcijama restylanea, gela koji sadrži hijaluronsku kiselinu.FFF

 

Hijaluronski fileri Nikad ne izazivaju alergije

 

Vezivanjem vode, hijaluronska kiselina omogućava bolju hidrataciju tkiva.

Obnavljanjem hijalurona obnavlja se i normalna količina vode u tkivu, što posle aplikacije čini kožu elastičnom i čvrstom.

HIJALURON PREDSTAVLJA IDEALAN ANTI AGING TRETMAN ZA:

 

 ∞š eliminaciju bora

š ∞ podmladjivanje vrata

š ∞ elastičnost,

š ∞ hidriranost

š ∞mladalačku svežinu kože lica i vrata

2 Comments

  1. Ana каже:

    Interesuje me cena 1 kubika?

  2. tamara каже:

    Koja je cena jednog kubika hijalurona ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.