Biopolimer gel

Sve veći broj žena prilikom odabira estetske procedure, odlučuje se  za biopolimer gel ukoliko želi ostati mladolika koliko god je to moguće. U današnje vreme mladalački izled i negovana koža postaju simbol uspeha. Međutim u moru raznih procedura i tretmana za podmlađivanje, sigurnost, odnosno bezbedni tretmani su od ključnog značaja. Iz tog razloga svakodnevno se stvaraju i razvijaju nove estetske procedure koju su neinvazivne ili manje invazivne u odnosu na hirurške metode, a daju vidljive i rezultate za kratko vreme.

 

Bore

Nastanak bora, odnosno starenje kože je sastavni deo fiziološkog starenja organizma u celini. Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, odnosno simptom starenja kože koji najpre primećujemo. Fileri za usne i lice mogu značajno pomoću u eliminaciji bora.

Nastanak prvih bora se dešava:

  • zbog usporenijeg obnavljanja ćelija
  • površinskog isušivanja kože
  • svakodnevnim dejstvom ekspresivne mimične muskulature
  • izloženost suncu
  • pušenje
  • neadekvatna ishrana
  • prekomerni unos kofeina i drugih stetnih materija

Biopolimer

Sve veći broj žena prilikom odabira estetske procedure, odlučuje se  za biopolimer gel. Biopolimer gel ispunjava zahteve sa strane bezbednosti i daje trenutne i dugotrajne efekte.

Biopolimer gel predstavlja inovaciju na polju estetske i antiejdžing medicine. Hemijski sastav biopolimer gela je takav da ne izaziva algerjske reakcije i daje trenutne rezultate.

Gde se primenjuje

Biopolimer gel svoju primenu nalazi u korekciji oblika i punoće usana i omogućava dugotrajne efekte. Takođe se koristi ne samo u korekciji usana nego i u estetskoj korekciji i smanjenju bora i ožiljaka. Izuzetno je efikasan pri korekciji bora oko nosnih pregiba.

Potrebna je mala količina biopolimer gela kako bi efekti bili vidljivi, pošto prilikom ubrizgavanja gela, stvara se „kapsula“ oko gela i vezuje sa okolnim tkivom. Pun i pravi efekat se postiže nakon mesec dana usled delimične absorpcije vode iz gela i njegov volumen se za nijansu smanji tako da se pravi efekat dobija nakon mesec dana.

Procedura se izvodi pod lokalnom anestezijom kako bi bila komfornija za pacijenta. Ubrizgavanje biopolimer gela vrši se injekcijom u potkožno tkivo.

Nakon tretmana

Period „oporavka“ nakon tretmana biopolimer gelom je izuzetno kratak i ne zahteva neke dodatne medicinske procedure. Jedna od ključnih prednosti upotreba biopolimer gela u estetskoj i antiejdžing medicini je odsutvo ožiljaka bilo kakve vrste.

Kategorije

Drugi postovi

Kontakt

Bulevar Evrope, ugao ulica Veselina Masleše br. 40 i Koste Racina 38

tel: 021/55-72-11; 021/45-79-39
mob.tel: 062/557-211

Radno vreme Poliklinike:
– Radnim danima od 08h do 20h
– Subotom od 08h do 15h, nedelja neradna

e-mail: poliklinikagaletic@gmail.com
web: www.drgaletic.rs

Tradicija duga preko 30 godina. Neka Poliklinika Galetić bude vaša kuća zdravlja.

Koristimo najsavremenije metode lečenja poput Skanlab, kompjuterskoj jačanja mišića i Shockwave terapije radijalnim udarnim talasima.

Izuzetno stručan kadar doktora specijalista i fizioterapeuta posvećuje punu pažnju svakom pacijentu individualno i bez čekanja.

Garantujemo vam potpuno izlečenje, dođite i uverite se. Zakažite svoj pregled i tretman sad!

Poliklinika Galetić

Poliklinika Galetić 30 godina čini Vaš život lakšim, lepšim I bezbolnijim. Tokom godina, postali smo lider u lečenju povreda i bolova, rehabilitaciji kao i u estetskoj i antiaging medicini.

Pišite nam