Kinezi trake ili kinezio tape
22/03/2016
Estetski tretmani – sve za Vaš savršen izgled!
07/04/2016
Show all

Biopolimer gel

Biopolimer gel u antiejdžing medicini

Sve veći broj žena prilikom odabira estetske procedure, odlučuje se  za biopolimer gel ukoliko želi ostati mladolika koliko god je to moguće. U današnje vreme mladalački izled i negovana koža postaju simbol uspeha. Međutim u moru raznih procedura i tretmana za podmlađivanje, sigurnost, odnosno bezbedni tretmani su od ključnog značaja. Iz tog razloga svakodnevno se stvaraju i razvijaju nove estetske procedure koju su neinvazivne ili manje invazivne u odnosu na hirurške metode, a daju vidljive i rezultate za kratko vreme.

hijaluron pre i posle

 

Bore

Nastanak bora, odnosno starenje kože je sastavni deo fiziološkog starenja organizma u celini. Bore su najvidljiviji oblik promena na koži, odnosno simptom starenja kože koji najpre primećujemo. Fileri za usne i lice mogu značajno pomoću u eliminaciji bora.

Nastanak prvih bora se dešava:

  • zbog usporenijeg obnavljanja ćelija
  • površinskog isušivanja kože
  • svakodnevnim dejstvom ekspresivne mimične muskulature
  • izloženost suncu
  • pušenje
  • neadekvatna ishrana
  • prekomerni unos kofeina i drugih stetnih materija

 

Biopolimer

Sve veći broj žena prilikom odabira estetske procedure, odlučuje se  za biopolimer gel. Biopolimer gel ispunjava zahteve sa strane bezbednosti i daje trenutne i dugotrajne efekte.

Biopolimer gel predstavlja inovaciju na polju estetske i antiejdžing medicine. Hemijski sastav biopolimer gela je takav da ne izaziva algerjske reakcije i daje trenutne rezultate.

 

Gde se primenjuje

Biopolimer gel svoju primenu nalazi u korekciji oblika i punoće usana i omogućava dugotrajne efekte. Takođe se koristi ne samo u korekciji usana nego i u estetskoj korekciji i smanjenju bora i ožiljaka. Izuzetno je efikasan pri korekciji bora oko nosnih pregiba.

Potrebna je mala količina biopolimer gela kako bi efekti bili vidljivi, pošto prilikom ubrizgavanja gela, stvara se „kapsula“ oko gela i vezuje sa okolnim tkivom. Pun i pravi efekat se postiže nakon mesec dana usled delimične absorpcije vode iz gela i njegov volumen se za nijansu smanji tako da se pravi efekat dobija nakon mesec dana.

Procedura se izvodi pod lokalnom anestezijom kako bi bila komfornija za pacijenta. Ubrizgavanje biopolimer gela vrši se injekcijom u potkožno tkivo.

 

Nakon tretmana

Period „oporavka“ nakon tretmana biopolimer gelom je izuzetno kratak i ne zahteva neke dodatne medicinske procedure. Jedna od ključnih prednosti upotreba biopolimer gela u estetskoj i antiejdžing medicini je odsutvo ožiljaka bilo kakve vrste.

 

Doskočite godinama – izaberite pravi estetski tretman

U Poliklinici Galetić tim vrhunski osposobljenih specijalista vrši najsavremenije tretmane eliminacije bora, i svih nepravilnosti vaseg lica kompleksnim metodama botoxom i hijaluronom koje su potpuno bezbedne kada ih aplicira edukovan i iskusan lekar.

Biopolimer gel

OSTVARITE I DO 30% POPUSTA NA TRETMANE

POZOVITE I ZAKAŽITE VAŠ TERMIN!

021/55-72-11; 021/45-79-39 i 062/557-211 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.