Oslobodite se bola u leđima, vratu, zglobovima i mišićima

Bolovi u zglobovima, mišićima i leđima imaju različit intenzitet, od blage nelagode do intenzivnih i iscrpljujućih bolova, mogu biti akutni koji nastanu usled neke povrede i hronične koji nastaju nakon dužeg vremena usled konstantnih naprezanja ili deformiteta.
Čak i kratkoročni bol i otok utiče na kvalitet života i remeti normalno funkcionisanje kod svakodnevnih aktivnosti. 

Koristimo najsavremenije metode lečenja bola u leđima, vratu i ramenima poput: PRP TERAPIJE KRVNOM PLAZMOM, SKANLAB, KOMPJUTERSKOG JAČANJA MIŠIĆA I SHOCKWAVE TERAPIJE pomoću kojih ćete se osloboditi tegoba i rešiti bola!
Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 i 063/77-15-003 

ZAKAŽITE PREGLED / TERAPIJU

KOJA STANJA USPEŠNO LEČIMO

Bol leđima, vratu i ramenima

Bol u leđima, vratu i ramenima je veoma rasprostranjen problem, ali malo ko zna šta kičmi stvarno prija, a šta joj škodi. Naša leđa su naš aparat za kretanje i nisu stvorena da bismo satima sedeli ili se bavili teškim fizičkim poslovima.

SAZNAJTE VIŠE  


Bol u zglobovima i mišićima

Zglobovi predstavljaju spojeve, veze između kostiju. Oni obezbeđuju pokretljivost različitih delova tela i zajedno sa mišićima omogućavaju kretanje. Bilo kakav problem, oštećenje ili povreda mogu uzrokovati otežano kretanje i pokrete i izazvati bol.

SAZNAJTE VIŠE  


Deformiteti kičmenog stuba

Deformiteti kičmenog stuba najčešće se javljau kod dece, mada se povremeno pojavljuju i kod odraslih. Kod dece postoji i nasledni genetski faktor gde su određeni delovi tela slabiji i uslovljavaju pojavu deformiteta. U takvim slučajevima treba preventivno ojačati te delove tela i sprečiti nastanak deformiteta.

SAZNAJTE VIŠE  


Zakažite svoj pregled i tretman na telefone: 021/55-72-11; 021/45-79-39 ili nas kontaktirajte putam emaila

ZAKAŽITE PREGLED / TERAPIJU